Entra ASA

Volue og WSP velger Holtermanns veg 1-13

Del

(Trondheim 18. februar 2021) Volue og WSP har inngått leieavtaler med Entra om 4 100 kvadratmeter i byggetrinn to for Holtermanns veg 1-13 i Trondheim. Entra planlegger oppstart av byggetrinn to i løpet av første halvår 2021.

Foto/Illustrasjon: Goldbox
Foto/Illustrasjon: Goldbox

Tomtene ligger på Elgeseter ved Lerkendal, i hjertet av kunnskapsmiljøet i Trondheim. De planlagte byggene vil gi en urban kontekst på bakkeplan, mens det høyere opp i etasjene er en attraktiv naturutsikt mot Fosen-alpene i nord, Nidelva i vest og Høyskoleparken i øst.

Den godkjente reguleringsplanen for Holtermanns veg 1-13 tillater bygging av. 47 600 kvadratmeter fordelt på tre bygg. Første byggetrinn som var på 11 700 kvadratmeter var ferdigstilt i første kvartal 2020, og er fullt utleid. Byggetrinn to er på 20 900 kvadratmeter og oppstart er planlagt i løpet av første halvår 2021. Det er forventet at Volue kan flytte inn i løpet av fjerde kvartal 2022 og at WSP kan flytte inn i de nybygde lokalene i løpet av andre kvartal 2023.

- Vi ser fram til å komme inn i et nytt og moderne bygg i et spennende område i Trondheim. Volue utvikler fremtidsrettede teknologiske løsninger for flere bransjer, og da er det flott å bo i et bygg som matcher oss, sier Arnstein Kjesbu, CFO i Volue.

- Vi er veldig glade for å ha inngått denne leieavtalen med Entra. Beliggenheten tett på kunnskapsmiljøene i byen er bra, og Entras planer for et innovasjonsdistrikt tiltaler oss i WSP veldig. Vi gleder oss skikkelig til å flytte inn. Her skal vi skape et pulserende kompetansemiljø til glede for både medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere, sier Kim Rasen, kontorleder i WSP i Trondheim.

Det legges opp til fremtidsrettede kontorlokaler med gode lys- og utsiktsforhold, og stor fleksibilitet for ulike leietakerløsninger, hvor det også er servicefunksjoner som er tilpasset leietakernes behov.

- Vi er utrolig glade for at to så innovative virksomheter som Volue og WSP har valgt å inngå avtaler med oss her i Holtermanns veg. Vi tror de vil nyte godt av å komme til denne kunnskapsbydelen, med kort avstand til NTNU, Sintef og andre teknologiske selskaper. Entra ser frem til å gå i gang med de neste byggetrinnene og være med på å utvikle det nye innovasjonsdistriktet, og det skal bli spennende å ønske begge velkommen til nybygde lokaler, sier Stine Hostad – leder for Entra i Trondheim.

Byggetrinnet vil få et stort møtesenter som blir tilgjengelig for offentligheten, utadrettede arealer med flere servicefunksjoner i første etasje, parkeringskjeller med egne sykkelplasser og garderober som er tilrettelagt for at en stor andel av de ansatte kan sykle til jobben. Eiendommene som er på et sentralt knutepunkt i Trondheim, ligger kun 100 meter fra Nidelva som er en attraktiv grønn lunge med fine turmuligheter.

Nøkkelord

Kontakter

Stine Hostad, leder for Entra i Trondheim, tlf: 477 06 686, epost: sho@entra.no

Bilder

Foto/Illustrasjon: Goldbox
Foto/Illustrasjon: Goldbox
Last ned bilde
Foto/Illustrasjon: Goldbox
Foto/Illustrasjon: Goldbox
Last ned bilde
Foto/Illustrasjon: Goldbox
Foto/Illustrasjon: Goldbox
Last ned bilde
Foto/Illustrasjon: Goldbox
Foto/Illustrasjon: Goldbox
Last ned bilde

Om Entra ASA

Entra ASA
Entra ASA
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 Oslo

21 60 51 00https://entra.no/

Entra er et av Norges ledende selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Entra eier og drifter omtrent 90 bygg, med et samlet areal på omlag 1,3 millioner kvadratmeter, i Oslo og omegn, Bergen, Stavanger og Trondheim. Entra har en solid kundeportefølje med en høy andel offentlige leietagere. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen.

Følg saker fra Entra ASA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Entra ASA

Pressen inviteres til grunnsteinsnedleggelse for det nye juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo17.8.2018 09:30:36 CESTPresseinvitasjon

Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø Ordfører i Oslo Marianne Borgen Rektor ved Universitetet i Oslo Svein Stølen Dekan ved Det juridiske fakultet Professor Dag Michalsen Administrerende direktør i Entra Arve Regland Vi inviterer til grunnsteinsseremoni for den nye bygningen til Det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo. Grunnsteinen skal legges ned av statsråd Iselin Nybø sammen med Oslos ordfører Marianne Borgen og representanter fra universitetet og byggherren Entra. Grunn-steinsarrangementet finner sted tirsdag 21. august mellom klokken 14:00 og 16:00. Selve bygget ligger i Kristian Augustsgate 15-21 og blir på 21.000 kvadratmeter. Bygget eies av Entra og er tegnet av Mad arkitekter. Det skal tas i bruk av 4000 studenter og ansatte ved UiO fra 2020. Første del av grunnsteinsseremonien vil foregå i Professorboligen ved det nåværende juridiske fakultet. Deretter går vi over til byggeplassen i Tullinkvartalet for å foreta selve grunnsteinsnedleggelsen på byggepla

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom