Norges Skøyteforbund

VM på skøyter i Beijing 2021 avlyst

Del

Det internasjonale skøyteforbundet (ISU) har besluttet å avlyse/flytte alle testeventer i Beijing denne sesongen på grunn av koronapandemien. Dette inkluderer VM hurtigløp, Grand Prix kunstløp og World Cup kortbane.

VM Inzell 2019 Foto: Douwe Bijlsma
VM Inzell 2019 Foto: Douwe Bijlsma

Det jobbes nå med å finne alternativer for VM hurtigløp og Grand Prix kunstløp utenfor Kina, mens World Cup kortbane er avlyst. ISU vil komme med mer informasjon om evt. flytting om kort tid.

- Det er veldig synd at VM blir avlyst, ikke minst fordi dette også er et prøve-OL før OL i 2022. Men med smitteutviklingen vi har sett den siste tiden, ble det vanskelig å få dette gjennomført, sier generalsekretær i Skøyteforbundet, Håkon Dahl. Vi håper ISU klarer å finne et godt og sikkert alternativ, kanskje i forbindelse med den planlagte skøyte-boblen i Heerenveen, avslutter Dahl.  

Info fra ISU

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

VM Inzell 2019 Foto: Douwe Bijlsma
VM Inzell 2019 Foto: Douwe Bijlsma
Last ned bilde

Lenker

Om Norges Skøyteforbund

Norges Skøyteforbund
Norges Skøyteforbund
Postboks 5000
0840 Oslo

https://www.skoyteforbundet.no/

Følg pressemeldinger fra Norges Skøyteforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Skøyteforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Skøyteforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom