ŠKODA

Visning av ŠKODA SUPERB iV plug-in hybrid

Del

Endelig er ŠKODA SUPERB iV plug-in hybrid i Norge, og vi inviterer pressen til en norsk premierevisning på Frysja.

ŠKODAs satsing på emobilitet er for alvor i gang. I løpet av de neste årene lanserer det tsjekkiske merket en rekke ladbare biler, både helelktriske og plug-in hybrider. 

Første bilen ut er den ladbare hybridutgaven av familiebilen SUPERB. Nye SUPERB iV hadde verdenspremiere under VM i ishockey i Bratislava i mai og ble stilt ut på bilmessen i Frankfurt nå i september. Nå er bilen endelig i Norge, og vi har gleden av å invitere til en norsk premierevisning av nye SUPERB iV her på Frysja tirsdag 15. oktober klokken 10.00.  

Visningen skjer i Flerbruksrommet på Frysja, hvor det blir servert en enkel lunsj med drikke, samt kaffe og te. Her blir det en kort introduksjon, etterfulgt av en presentasjon av bilen, og en rask gjennom gang av ŠKODA-året så langt. Avslutningsvis er det satt av tid til en spørsmålsrunde, dersom det er ønskelig. 

Vi i ŠKODA Norge håper så mange som mulig har anledning til å ta turen opp på Frysja for å se nye ŠKODA SUPERB iV plug-in hybrid for første gang i Norge, spise lunsj og slå an en hyggelig prat. 

Påmeldingsskjema finner du her.

Vel møtt!

Mvh

ŠKODA Norge

Bilder

Om ŠKODA

ŠKODA
ŠKODA
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.skoda-auto.no

ŠKODA - Smarte løsninger hele veien

Følg saker fra ŠKODA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ŠKODA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra ŠKODA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom