Vipps

Vipps så var gaven sendt!

Del

Til både bursdager, konfirmasjon og jul er penger ofte en populær gave, og Vipps er allerede flittig brukt for at pengene skal komme rett inn på konto. Men mange har ønsket seg en litt morsommere måte å vippse over gaver på, og nå er det endelig på plass i Vipps.

Allerede har mange vippsere oppdaget gavemuligheten helt på egenhånd, og på bare fire dager er over 35 000 gaver sendt. Cirka 10 prosent er fra folk som selv har mottatt en gave, som kan tyde på god nettverkseffekt.


Ved å vippse en gave blir det enda litt morsommere å gi pengegaver i Vipps, og mottageren får seg en fin overraskelse når de åpner Vipps – med både konfetti og egen innpakning. Den kan du selv velge hvordan ser ut, sammen med en hyggelig beskjed som vises når gaven åpnes opp.


Den som mottar gaven får en push-melding fra Vipps om at en gave er sendt over, og kan så åpne den inne i Vipps, med konfettidrysset og en liten animasjon.
Å vippse over en gave koster 5 kroner, men er gratis for alle med Vipps under 15 år.

Kontakter

Bilder

Om Vipps

Vipps
Vipps
Robert Levins gate 5
0154 Oslo

+47 22 48 28 00https://www.vipps.no
Over 3,8 millioner nordmenn har nå lastet ned Vipps.

Vipps gjør det befriende enkelt å betale og ta betalt, du trenger ingen bankterminal eller kontanter og pengene får du rett inn på konto. Vipps har ingen etableringsgebyr eller abonnementspris, du betaler kun for bruk av Vipps.

I 2018 fusjonerte BankID, BankAxept og Vipps, og er nå Nordens største aktør innen betaling og identifisering. Følg saker fra Vipps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Vipps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Vipps

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom