Vipps

Vipps og Ruter vant Best Payments Partnership-prisen

Del

Vipps vant prisen for “Best Payments Partnership” på Merchant Payments Ecosystem Awards i Berlin. Det var Vipps-kunde og partner gjennom flere år, Ruter, som nominerte Vipps til prisen.

Mario Ek Aparicio (t.v),  og Frode Kolvik, (t.h) med MPE-prisen de mottok i Berlin 19. februar.
Mario Ek Aparicio (t.v), og Frode Kolvik, (t.h) med MPE-prisen de mottok i Berlin 19. februar.

 – Denne utmerkelsen viser hvordan gode samarbeid skaper hverdagsmagi for brukerne. Ruter var en av våre første store samarbeidspartnere, og dette har skapt forenklinger for alle Vipps-brukerne, sier Vipps-sjef Rune Garborg. 

– Vi tror denne prisen vil føre til at flere bedrifter får øynene opp for Vipps som et innovativt og spennende techselskap. Gjennom samarbeid og forenkling i verdensklasse innen betaling og ID, har vi skapt tjenester som enkelt kan overføres til markeder som ikke har like gode løsninger for dette, sier Garborg.

Merchant Payments Ecosystem-konferansen er den største betalingskonferansen i Europa. De tre finalistene i konkurransen om Best Payments Partnership-prisen var Vipps, Ppro and Enterpay. Vipps var representert på utdelingsseremonien med Frode Kolvik, kundeansvarlig, og Mario Ek Aparicio, produktsjef for Vipps på nett.

Ruter nominerte Vipps til prisen på bakgrunn av den gode veksten i nye Ruter-brukere, men like viktig, fordi samarbeidet mellom produkt- og utviklingsmiljøene i de to selskapene har resultert i forenklinger for brukerne av appen.

Effekten av samarbeidet mellom Vipps og Ruter er stor for begge parter. Fra 2017 til 2019 økte omsetningen gjennom Vipps-betalingen i Ruter fra 21% til 33%.

– Samarbeidet mellom Vipps og Ruter har lykkes så godt fordi vi har hatt et felles mål om å forenkle for kundene våre. Vi i Ruter har redusert kostnadene for betalingsløsninger og fått mer fornøyde kunder, mens Vipps har fått en partner som hjelper Vipps med å lykkes i transportsektoren. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet som gagner alle parter; kundene, Vipps og oss, sier Christian Fjær, ansvarlig for nye salgskanaler i Ruter.

Nøkkelord

Kontakter

For presshenvendelser, se: https://www.vipps.no/om-oss/

Bilder

Mario Ek Aparicio (t.v),  og Frode Kolvik, (t.h) med MPE-prisen de mottok i Berlin 19. februar.
Mario Ek Aparicio (t.v), og Frode Kolvik, (t.h) med MPE-prisen de mottok i Berlin 19. februar.
Last ned bilde
Tre selskaper ble shortlistet til prisen “Best Payments Partnership” på Merchant Payments Ecosystem Awards i Berlin.
Tre selskaper ble shortlistet til prisen “Best Payments Partnership” på Merchant Payments Ecosystem Awards i Berlin.
Last ned bilde

Om Vipps

Vipps
Vipps
Robert Levins gate 5
0154 Oslo

+47 22 48 28 00https://www.vipps.no
Over 3,5 millioner nordmenn har nå lastet ned Vipps.

Vipps gjør det befriende enkelt å betale og ta betalt, du trenger ingen bankterminal eller kontanter og pengene får du rett inn på konto. Vipps har ingen etableringsgebyr eller abonnementspris, du betaler kun for bruk av Vipps.

I 2018 fusjonerte BankID, BankAxept og Vipps, og er nå Nordens største aktør innen betaling og identifisering. Følg saker fra Vipps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Vipps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Vipps

Shake shake! Eller….?2.4.2020 11:12:48 CESTPressemelding

Har du prøvd å riste på mobilen for å sjekke saldo uten hell? Da har du gått fem på aprilsnarren fra Vipps. Men det er fortsatt ganske enkelt å vite hvor mye du har på konto – også om de er i forskjellige banker. I Vipps har du muligheten til å legge til totalt 8 betalingskilder, som kan være både kort og konto. Har du derfor flere ulike kontoer du bruker til å betale fra kan det være smart å legge de til i Vipps, og se saldo når du logger inn i appen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom