Vipps

Vipps lanserer verdens første mobilapponnement

Del

Gjennom fem år har Vipps forenklet det meste innen betaling, men skal nå for første gang forenkle helt nye områder. 3,8 millioner vippsere får nå muligheten til å prøve verdens første mobilapponnement: Et mobilabonnement du allerede har tilgjengelig i Vipps.

Elisabeth Haug, sjef i Vipps Mobil, og produktsjef for Vipps mobil Tonje Foss Kløve
Elisabeth Haug, sjef i Vipps Mobil, og produktsjef for Vipps mobil Tonje Foss Kløve

− Gjennom brukertesting og innsiktsarbeid ser vi at veldig mange oppfatter mobilabonnementet sitt som vanskelig og uoversiktlig. Derfor tenkte vi at her var det en god anledning til å bruke forenklingserfaringen vår på nye områder og løse en ny floke med Vipps mobil og vårt mobilapponnement! Vi gleder oss til å få tilbakemeldinger fra brukerne for å teste og lære videre, sier Elisabeth Haug, sjef i Vipps mobil.

Vipps mobilapponnement rulles nå gradvis ut til alle brukerne over 15 år i appen. Det er der man både bestiller og administrerer apponnementet sitt. Det er bare ett apponnement, men med to ulike moduser, som gjør at man får datamengde tilpasset sitt behov.

– Vipps er jo allerede en app de fleste har, så da får man samlet mer på ett sted uten å måtte laste ned unødvendige apper, sier Elisabeth Haug.

200 000 gigabytes «forsvinner» hver dag

Gjennom innsiktsarbeid ble det fort klart at en stor floke Vipps ønsket å løse var data rollover og ubrukte gigabytes. Hele 200 000 gigabytes forsvinner hver dag i løse lufta og går tilbake til mobiloperatørene, fordi brukerne ikke får brukt de opp. Veldig mange skjønner heller ikke hvordan data rollover fungerer, og tror at man i sitt abonnement får de med seg for alltid. Derfor har Vipps bestemt å ta en mer rettferdig tilnærming til gigabytes du har betalt for med evig rollover.

− Vi har ingen utløpsdato på gigabytes. Det du ikke bruker en måned tar du med deg videre så lenge du har mobilapponnementet, og du kan bruke de når du vil i Norge. Enklere, mer oversiktlig og ikke minst mer rettferdig, sier Haug.

I tillegg har Vipps tatt vekk unødvendig knot som gjør et mobilabonnement uoversiktlig. All betaling skjer i Vipps, i tillegg til at du administrer abonnementet ditt der.

– Vi har ingen bindingstid, og alt er forhåndsbetalt. Derfor mottar du ingen innviklede regninger og må ikke ta stilling til lumske datapakker. Det er kun ett abonnement, med to forskjellige moduser, som du selv kan skru opp og ned. Vi gleder oss å gi folk et nytt og enklere mobilliv, sier Elisabeth Haug.

Dette er Vipps mobilapponnement:

  • Vipps mobilapponnement har ingen bindingstid, og det er kun ett apponnement med to ulike moduser: 4GB for 250 kr eller 15 GB for 399 kr.
  • Du har evig rollover slik at gigabytes du har betalt for er dine så lenge du har apponnementet
  • Mobilapponnementet finner du under «profil» i appen din, der gjør du bestillingen og administrerer apponnementet ditt
  • Apponnementet fungerer i dag bare med fysisk SIM.
  • Dekning fra Telenor

Les mer her:

https://vipps.no/mobilapponnement/

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Elisabeth Haug, sjef i Vipps Mobil, og produktsjef for Vipps mobil Tonje Foss Kløve
Elisabeth Haug, sjef i Vipps Mobil, og produktsjef for Vipps mobil Tonje Foss Kløve
Last ned bilde
Elisabeth Haug, sjef i Vipps Mobil
Elisabeth Haug, sjef i Vipps Mobil
Last ned bilde
Elisabeth Haug, sjef i Vipps mobil, og Tonje Foss Kløve, produktsjef for Vipps mobil
Elisabeth Haug, sjef i Vipps mobil, og Tonje Foss Kløve, produktsjef for Vipps mobil
Last ned bilde

Lenker

Om Vipps

Vipps
Vipps
Robert Levins gate 5
0154 Oslo

+47 22 48 28 00https://www.vipps.no

Over 3,8 millioner nordmenn har nå lastet ned Vipps.

Vipps gjør det befriende enkelt å betale og ta betalt, du trenger ingen bankterminal eller kontanter og pengene får du rett inn på konto. Vipps har ingen etableringsgebyr eller abonnementspris, du betaler kun for bruk av Vipps.

I 2018 fusjonerte BankID, BankAxept og Vipps, og er nå Nordens største aktør innen betaling og identifisering. Følg pressemeldinger fra Vipps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Vipps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Vipps

Combining 11 million users with a single wallet: MobilePay, Pivo and Vipps join forces to create one strong mobile wallet30.6.2021 08:34:00 CEST | Pressemelding

Use of the payment solutions MobilePay, Pivo and Vipps is growing rapidly as mobile payments and e-commerce skyrocket. Today, it has been announced that an agreement is in place to combine the three wallets. Together, they will offer even better solutions for people and businesses across the Nordics and become more competitive in the European payments market.

Pride-støtten stor gjennom Vipps22.6.2021 11:02:01 CEST | Pressemelding

Mangfold har lenge vært Vipps’ hjertesak, og at vi skal heie på hverandre uavhengig av bakgrunn, etnisitet, kjønn og legning. Og kjærlighet skal være for alle. I juni har brukerne hatt mulighet til å velge regnbuefarget innpakning når man sender gave i Vipps, og støtte Oslo Pride med 5 kroner. Engasjementet har vært over all forventning, og halvparten av de som har sendt gaver hittil i juni ønsker å støtte Oslo Pride.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom