KTV Group

VINNER KONTRAKT PÅ MARTIN LINGE

Del

KTV Group er valgt som leverandør til rengjøring av HVAC under byggingen av Martin Linge i Sør-Korea. Dette er det andre prosjektet i Sør-Korea etter oppstart i 2016, og vi er meget godt fornøyd med å ha blitt valgt til dette oppdraget også.

Kvalitet og metode var avgjørende for at KTV Group ble valgt. Arbeidet skal utføres over flere måneder og berører et stort antall kanaler. Dette er den største kontrakten så langt i Korea og er i tråd med strategiplan 16/17.

Vi nærmer oss også en enda større kontrakt på rengjøring HVAC, samtidig som det jobbes med andre tjenester innen rengjøring/overflatebehandling. Flere av prosjektene innebærer også tjenester på pre-engineering opp mot plassering av luker i HVAC i forbindelse med rengjøring og inspeksjon

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om KTV Group

KTV Group
Hanøytangen 111
5310 Hauglandshella

+47 55 20 71 90http://www.ktvgroup.no

KTV Group er en ISO-sertifisert bedrift som tilbyr sin ekspertise til offshoreindustrien, landbasert industri, eiendom, bygg og fasader. KTV Group har aktivitet i Norge, Sør Korea og Nigeria.

Følg saker fra KTV Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KTV Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KTV Group