Ving Norge

Ving lanserer gratis avbestillings- og endringsforsikring og reiseforsikring for alle nye bestillinger

Del

På grunn av Korona-viruset er det mange kunder som spør om vilkårene for avbestilling og endring av reiser. Ving lanserer derfor i dag en trygghetspakke, som innebærer en ekstra reiseforsikring samt mulighet for å avbestille eller endre reisen helt uten kostnader. Trygghetspakken tilbys gratis til alle kunder som bestiller en charterreise med avreise til og med 31. oktober. Trygghetspakken gjelder kun nye bestillinger.

– Dette betyr at vi nå kan tilby mer trygghet til de kundene som går og lurer på om de skal bestille en ferie i vår eller sommer. Trygghetspakken gir blant annet fri avbestilling eller endring av reisen, fram til 30 dager før avreise. Vi gir også kundene en heldekkende reiseforsikring som ekstra beskyttelse, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Fakta om Trygghetspakken:

  • Trygghetspakken gjelder nye bestillinger av reiser innen Vings charterprogram.
  • Gjelder avreiser til og med 31. oktober 2020.
  • Med reiseforsikringen får du refusjon fra første krone, erstatning for tapte feriedager og en ny reise hvis du blir syk mer enn halvparten av tiden, helt uten egenandel.
  • Trygghetspakken gir et ubegrenset antall endringer av reisen fram til 30 dager før avreise, maks 6 måneder fra avreisedato.
  • Ved karantene før avreise, selv om du ikke selv er syk, refunderes kunden hvis legeattest kan framvises.
  • Ved karantene på selve reisen vil forsikringen dekke kostnadene for hotell, nye flybilletter og ekstra kostnader av mat. Dette er gyldig i opptil 14 dager etter den ordinære avreisedatoen.
  • Ved bestilling av en ny reise trenger ikke kundene legge til noen ekstra forsikring selv. Dette legges til automatisk, senest 48 timer etter bestillingen er gjort.

 For mer informasjon, se www.ving.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Ving lanserer tilbakebetalingsgaranti innen 7 dager og enda bedre betingelser for avbestilling og endring av reise23.10.2020 10:53:32 CESTPressemelding

Som eneste norske turoperatør kan Ving nå garantere at kunder som selv avbestiller reisen eller får reisen sin kansellert, får pengene sine tilbake innen 7 dager. Tidligere i år forbedret Ving også avbestillings- og endringsvilkårene sine, slik at kundene blant annet kan endre sin charterreise et ubegrenset antall ganger inntil 30 dager før avreise. Fra og med i dag er det også mulig å avbestille charterreisen helt frem til 60 dager før avreise.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom