Ving Norge

Ving innleder et samarbeid med Resurs Bank for e-handelsløsning

Del

Resurs Bank blir leverandør av e-handelsbetaling via faktura og delbetaling når Ving og søsterselskapene i Nordic Leisure Travel Group (NLTG) nå tilbyr et utvidet betalingstilbud ved bestilling av reiser. Med Resurs Bank kan Ving tilby en e-handelsløsning som oppfyller kundenes forventninger til en fleksibel, trygg og smidig kundeopplevelse.

Ving og søsterselskapene i NLTG (Ving i Sverige, Spies i Danmark og Tjäreborg i Finland) har solgt reiser på nett i over 20 år, og nå er det på tide å løfte tilbudet til neste nivå. Med Resurs Banks e-handelsløsning vil kundene i det nordiske markedet kunne velge mellom faktura og delbetaling, noe som gir økt fleksibilitet. Tilbudet inkluderer 30-60 dager gratis kreditt og muligheten for delbetaling. Lanseringen av fakturabetaling på ving.no, for litt over en uke siden, ble tatt godt imot.

-          Etter å ha evaluert det nordiske markedets e-handelsleverandører, har vi valgt en aktør som matcher vår ambisjon om en virkelig god kundeopplevelse. Resurs Bank har verdifull erfaring i vår bransje og tilbyr en e-handelsløsning som gir oss gode forutsetninger for å møte behovene til dagens kunder. Resurs Bank er også en økonomisk stabil aktør med en e-handelsplattform som muliggjør fleksibiliteten som er nødvendig for våre kunder. Bare en uke etter lanseringen kan vi se at vårt nye tilbud blir satt pris på, da mange kunder velger Resurs Banks betalingsløsning når de bestiller en reise. Den første betalingen med faktura ble gjort allerede 15 minutter etter lanseringen, sier Øyvind Tørstad, Head of Ancillaries and Customer Payments, Ving/Nordic Leisure Travel Group.

Av det totale e-handelsvolumet i Norden utgjør reiser en betydelig del og gjennom det nye partnerskapet med Ving og NLTG, styrker Resurs Bank sin posisjon innen e-handel i det nordiske markedet. Samtidig kan Ving tilby en attraktiv og sikker betalingsløsning til sine kunder.

-          Vi er svært stolte over at Ving og NLTG Group velger Resurs som e-handelspartner for sin kommende investering i det nordiske markedet. Ikke minst i disse tider hvor pandemien har ført til at dagens kunder stiller nye og høyere krav til sikkerhet og fleksibilitet når de bestiller og betaler for reisen. Sammen med NLTG har vi laget et e-handelstilbud der kunden alltid kan velge mellom flere betalingsmetoder, tilpasset reisebransjen, noe som vi vet er en viktig faktor for å oppnå et attraktivt kundetilbud, sier Andreas Andersson, salgssjef, Retail Finance, Resurs Bank.

OM RESURS BANK

Resurs Bank er en nordisk nisjebank med ledende betalings- og finansieringsløsninger for forhandlere. De har over 40 års erfaring med handel både online og i butikk, og de har i dag en kundebase på cirka 6 millioner privatkunder.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Øyvind Tørstad
Øyvind Tørstad
Last ned bilde
Andreas Andersson
Andreas Andersson
Last ned bilde

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Ving åpner nytt konsepthotell på Mallorca – kun for voksne gjester1.10.2021 08:30:00 CEST | Pressemelding

Nå kommer Vings nyeste tilskudd i Sunprime-familien: Sunprime Pollensa Bay. Hotellet blir det 14. i rekken av konsepthotellene Sunprime Hotels, og det andre på Mallorca. Sunprime Pollensa Bay ligger i den vakre Pollensa-bukten, og når det åpner dørene i april 2022 kan gjestene forvente lekker og moderne design. I tillegg tilbys kortreist og vegetarisk mat, enkeltrom for soloreisende, treningsrom med havutsikt og ikke minst – perfekt beliggenhet for alle som vil utforske Mallorcas nordkyst.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom