Vinde Tilkomstteknikk AS

Vinde Tilkomstteknikk AS tildelt kontrakt med Equinor Energy AS

Del
Vinde Tilkomstteknikk AS, en ledende leverandør av løsninger for arbeid i høyden, kunngjør at de har blitt tildelt en 4-års kontrakt, med 2 opsjoner på 2 år, med Equinor Energy AS, et fremtredende energiselskap. Kontrakten innebærer en rekke tjenester, inkludert inspeksjon, verifisering og opplæring for å forhindre fallende gjenstander globalt.

I henhold til avtalen vil Vinde Tilkomstteknikk AS være ansvarlig for å levere helhetlige tjenester for å ivareta sikkerheten og integriteten til Equinor Energy AS' virksomhet. Selskapets ekspertise innen arbeid i høyden og lang erfaring i bransjen gjorde dem posisjonert som den foretrukne leverandøren for dette kritiske prosjektet.

Hugo Hallen, Chief Administrative Officer (CAO) i Vinde Tilkomstteknikk, uttrykte stolthet over å bli tildelt denne betydelige kontrakten. – Vi er stolte over å ha blitt valgt av Equinor Energy AS til dette langsiktige leverandørskapet, sier Hallen. – Kontrakten med Equinor Energy AS markerer en betydelig milepæl for Vinde Tilkomstteknikk AS, og styrker vår posisjon som en ledende aktør innen arbeid i høyden. Selskapets forpliktelse til dyktighet, innovasjon og kundetilfredshet."

Robert Karlsen - administrerende direktør i Vinde Tilkomstteknikk sa: "Vinde har en bevist merittliste i å tilby høykvalitets løsninger for arbeid i høyden og sikkerhetstjenester til et bredt spekter av bransjer. Vårt team av dyktige fagfolk er utstyrt med den nyeste teknologien og overholder de høyeste sikkerhetsstandardene for å sikre vellykket prosjektgjennomføring. "

Vinde Tilkomstteknikk AS er ivrig etter å starte arbeidet med kontrakten og ser frem til et tett samarbeid med Equinor Energy AS.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Vinde Tilkomstteknikk AS

Vinde Tilkomstteknikk AS
Strandveien 43
7067 Trondheim

http://www.vinde-tt.no

Vinde Tilkomstteknikk AS er en anerkjent leverandør av arbeid i høyden, som spesialiserer seg på tilkomstteknikk, prosjektering og prosjektgjennomføring, opplæring og sikkerhetstjenester. Med et sterkt fokus på sikkerhet, kvalitet og kundetilfredshet har Vinde Tilkomstteknikk AS etablert seg som en pålitelig leverandør for ulike bransjer, inkludert olje og gass, fornybar energi, bygg og anlegg, telekommunikasjon og infrastruktur.

Følg pressemeldinger fra Vinde Tilkomstteknikk AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Vinde Tilkomstteknikk AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.