Nærings- og fiskeridepartementet

Vil styrke fiskeri- og havbruksnæringens involvering i styrevalgene i FHF og Sjømatrådet

Del

Nærings- og fiskeridepartementet vil etablere faste, rådgivende dialogmøter med de relevante næringsorganisasjonene i forbindelse med styrevalg i Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfinansiering AS og Norges sjømatråd AS.

– Sjømatnæringa er en viktig fremtidsnæring for Norge. Disse selskapene er helfinansiert av fiskeri- og havbruksnæringen gjennom en avgift, og jeg ønsker derfor å styrke næringens involvering i styrevalgene, sier fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen.

– Gjennom slike møter kan næringen gi innspill og råd til styresammensetningen i selskapene, , sier fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen.

FHF finansierer forskning fiskeri- og havbruksnæringen ønsker gjennomført, og har bidratt til økt forskningsinnsats i næringen. Sjømatrådet jobber sammen med fiskeri- og havbruksnæringen for å øke utvikle markeder for norsk sjømat og øke verdiene av den norske sjømaten.

Invitasjon til møtene vil komme i god tid før styrevalgprosessene.

Bilder

Om Nærings- og fiskeridepartementet

Nærings- og fiskeridepartementet
Nærings- og fiskeridepartementet
Kongens Gate 8
0032 Oslo

Pressevakt: 902 51 303 (ikkje SMS)https://www.regjeringen.no/nfd

Departementet (NFD) utformar ein framtidsretta nærings- og sjømatpolitikk.

Innsyn: NFDs postjournal er søkbar hos www.eInnsyn.no

Du kan følgje NFD på Twitter | Facebook  | Flickr

Følg pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nærings- og fiskeridepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom