TV 2

Vil sprenge grenser i TV 2s nye satsning for unge seere

Del

Victor Sotberg meldte tidligere i år overgang til TV 2. Nå følger også de tidligere NRK-kollegaene Robin «Rob The Sir» Hofset og Christopher Robin Omdahl etter, og sammen skal de levere underholdning for unge voksne under navnet «Bleep» som vil engasjere på alle TV 2s plattformer.

Bleep-gjengen: Christopher Robin Omdahl, Victor Sotberg og Robin Hofseth. Foto:  TV 2/Thomas Andersen
Bleep-gjengen: Christopher Robin Omdahl, Victor Sotberg og Robin Hofseth. Foto: TV 2/Thomas Andersen

– Vi er tre «idioter» fra sosiale medier som kommer for å ta over TV-bransjen med grensesprengende nytt innhold. Vårt publikum trenger alltid gøy og ferskt innhold, og det skal vi gi dem, sier Victor Sotberg om sitt og kompisene sitt nye TV-prosjekt.

Victor, Christopher Robin og Robin er fra høsten klar med en rekke programmer i ulike sjangre til TV 2 og TV 2 Play. Fellesnevneren er at det blir både morsomt, engasjerende og interaktivt. Den nye «Bleep»-gjengen vil i tett dialog med seerne og følgerne lage innhold som målgruppen er opptatt av - og som de engasjerer seg i.

– Vårt mål er at vi skal være raskt ute med innhold. Vi har ikke tid å vente! Så her kan det gå to dager fra vi får en idé til vi er på lufta med noe nytt, lover Robin Hofset.

Trioen føler det naturlig at de skal vokse sammen med sitt publikum. «Bleep» skal henvende seg til seeren fra 13 år og oppover. Victor og Christopher Robin var sist å se i NRKs «Flipp Klipp», mens Rob har markert seg som en erfaren youtuber og var nylig å se i Discoverys «Spøkelsesjegerne».

– Vi har laget innhold for en yngre målgruppe i flere år både på TV og YouTube, og nå er det på tide å vokse videre med publikummet vårt, sier Christopher Robin Omdahl.

Trioen har nettopp flyttet inn i nye lokaler i Oslo, og er klare for å komme i gang med produksjonen av «Bleep» til høsten.

– Vi kommer både til å utfordre og overraske seerne med vårt innhold. Vi gleder oss skikkelig til å komme i gang, avslutter Victor.

I TV 2 gleder man seg til det spennende innholdet «Bleep»-gjengen skal produsere.

– Det er fantastisk å kunne ønske denne dyktige trioen velkommen til oss i TV 2. De har lang erfaring med å engasjere unge seere med godt relevant innhold, og vi gleder oss til at de nå skal være med på å utvikle et helt nytt programkonsept for TV 2 under navnet «Bleep». De har lagt mange spennende planer, og vi vet at dette vill engasjere målgruppen, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

«Bleep» får premiere i høst på TV 2 Play og TV 2, og vil vises gjennom hele året.

Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghPR- og medierådgiver

Skal vi danse, Bloggerne, Funkyfam, Fighterhjerte, Den beste Funkytwin, I fyr og flamme, Martine vil ha jobb og Hodejegerne.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Bleep-gjengen: Christopher Robin Omdahl, Victor Sotberg og Robin Hofseth. Foto:  TV 2/Thomas Andersen
Bleep-gjengen: Christopher Robin Omdahl, Victor Sotberg og Robin Hofseth. Foto: TV 2/Thomas Andersen
Last ned bilde
Victor Sotberg. Foto:  TV 2/Thomas Andersen
Victor Sotberg. Foto: TV 2/Thomas Andersen
Last ned bilde
Christopher Robin Omdahl. Foto:  TV 2/Thomas Andersen
Christopher Robin Omdahl. Foto: TV 2/Thomas Andersen
Last ned bilde
Robin Hofseth. Foto:  TV 2/Thomas Andersen
Robin Hofseth. Foto: TV 2/Thomas Andersen
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom