EL og IT Forbundet

Vil sette arbeidslivet vårt flere tiår tilbake.

Del

I går ble det brudd i forhandlingene i energisektoren. – Energi Norge var uinteresserte i å finne løsninger, sier EL og IT Forbundet.

– Vi kjenner oss ikke igjen i fremstillingen til Energi Norge, om at vi ikke ville forhandle. Vi har vært løsningsorienterte, men ble dessverre ikke møtt på samme måte, sier Fred Løvli, leder av EL og IT Forbundets forhandlingsdelegasjon.

Forhandlingene brøt sammen etter at arbeidsgiverorganisasjonen fremmet krav som ville ha ført til kraftige svekkelser av den eksisterende tariffavtalen. Kravene ville samtidig skrudd tiden tilbake på de ansattes rettigheter. Dermed ble vi tvunget til å gå fra forhandlingene, og be om hjelp fra riksmekler.

– For oss handler forhandlinger om å gi og ta, og håper riksmekler gjør dette klart for alle parter. Vi kommer til å gå inn i meklingen på samme som vi gikk inn i forhandlingene – på jakt etter løsninger, forklarer han.

Kontakter

Bilder

Om EL og IT Forbundet

EL og IT Forbundet
EL og IT Forbundet
Torggata 12, 8 etg., 0181 Oslo
0168 Oslo

23063400http://www.elogit.no

EL og IT Forbundet har 38 000 medlemmer og er en landsomfattende sammenslutning som organiserer lønnstakere innenfor IKT-, energi- og elinstallasjonsbransjen.

Følg saker fra EL og IT Forbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EL og IT Forbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EL og IT Forbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom