LHL

Vil gi helseforsikringer til folk flest

Del

Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL), Vertikal Helse og If inngår et historisk partnerskap for å kunne utvikle og tilby helseforsikringer som vil sikre raskere tilgang til rett medisinsk behandling og oppfølging. Nærmere en halv million nordmenn er allerede dekket av helseforsikring. Det nye partnerskapet vil bli klart markedsledende i Norge.

Satsingen kommer som et svar på kapasitetsutfordringer og manglende pasientoppfølging i helsevesenet. Gapet mellom hva det offentlige helsevesenet kan tilby og hva befolkningen etterspør kommer til å øke fremover.

-          Som en ideell aktør i helse-Norge ønsker LHL å motvirke en utvikling mot et todelt helsevesen der mennesker med god økonomi kan kjøpe seg rask og god behandling. Gjennom partnerskapet er det mulig for oss å gjøre helseforsikringer tilgjengelig for flere. Vårt mål er å bygge opp et sterkere og helhetlig behandlingstilbud i egen regi, og gjennom helseforsikring gi pasientene raskere helsehjelp når de trenger det, sier generalsekretær i LHL, Frode Jahren.

Vertikal Helse, som nå er eid av LHL, er Norges største leverandør av helseforsikring, og bistår i tillegg sine kunder med å finne riktig og rask behandling i hele det norske helsevesenet.

-          Helseforsikringer vil bli en sentral del av fremtidens helse-Norge. Sammen med If kan vi lage nye løsninger som er enda bedre for flere. Vi vil fortsette å gjøre medisinsk kompetanse tilgjengelig for alle og på den måten bidra til et enda bedre helse-Norge, sier administrerende direktør i Vertikal Helse, Karl Fredrik van der Lagen-Larsen.

If har i en årrekke tilbudt helseforsikringer til bedriftsmarkedet. Gjennom samarbeidet vil også privatpersoner bli et viktigere satsingsområde.

-          Vi ser hver dag hvilken enorm nytte helseforsikring har for bedrifter og arbeidstakere over hele landet. Gjennom dette samarbeidet kan vi nå tilby et enda bedre produkt, som også kan kjøpes av privatpersoner som ønsker tilgang til rask og effektiv helsehjelp, sier Ivar Martinsen, konserndirektør hos If.

Det nye produktet kommer til å bli solgt og markedsført under navnet If Vertikal helseforsikring.

Nøkkelord

Kontakter

Om LHL

LHL
Storgata 33A
0184 Oslo

22 79 90 00http://www.lhl.no

Følg saker fra LHL

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra LHL på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra LHL