TV 2

Vil du ha Idol-sirkuset til ditt hjemsted?

Del

Våren 2020 er Idol tilbake på TV 2! Katarina Flatland (29) er klar for å gyve løs på en ny sesong som programleder, og vil nå ta med seg tv-produksjonen og kjøre audition på et sted som DU kan være med på å bestemme.

KLAR FOR NY IDOL-RUNDE: Programleder Katarina Flatland. Foto: Håvard Solem/TV 2
KLAR FOR NY IDOL-RUNDE: Programleder Katarina Flatland. Foto: Håvard Solem/TV 2

- Etter fjorårets uforglemmelige jubileumssesong, synes jeg det er helt rått å igjen skulle få være med på jakten på Norges neste Idol. Sesong 10 bød på så mye bra og spennende, så jeg er mildt sagt i ekstase over å begi meg ut på en ny runde, sier Katarina Flatland.

Idol-sesongen 2018 ble vunnet av Øystein Herkedal Hegvik (19). Nå jaktes det på nye talenter, og påmeldingen er i gang her: https://www.tv2.no/underholdning/10600426/ 

- Ny sesong betyr også nye muligheter, så her kan seerne vente seg en del overraskelser. Nytt av året er at vi ønsker å reise rundt i det vakre landet vårt, og holde auditions ikke bare i de store byene, men nå også på de små perlene våre. I år vil vi altså sende dommerne ut på hver sin audition, og gjerne til de mindre åpenbare plassene, sier Katarina – og fortsetter:

- I den anledning vil jeg gjerne komme med en liten oppfordring til folk: vil du eller din by eller bygd få besøk av Idol? Lag en video som virkelig overbeviser oss om at jeg og én av dommerne tar med oss Idol-sirkuset til stedet du ønsker. Engasjer venner, familie, medelever, kollegaer, ordfører, bikkja, ja, gjerne HELE lokalsamfunnet.

Publiser videoen din på Instagram merket med #idolstedet, så kan det hende at nettopp DITT sted ender opp i den endelige avstemningen.

Ut fra videoene som publiseres, vil Idol-redaksjonen plukke ut kandidatene som får bli med i den endelige avstemmingen på TV2.no.

Kontakter

Håvard SolemPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Gullruten, Idol, Landskampen, Skal vi danse og TV 2s høstlansering.

934 35 922hvl@tv2.no

Bilder

KLAR FOR NY IDOL-RUNDE: Programleder Katarina Flatland. Foto: Håvard Solem/TV 2
KLAR FOR NY IDOL-RUNDE: Programleder Katarina Flatland. Foto: Håvard Solem/TV 2
Last ned bilde
KLAR FOR NY IDOL-RUNDE: Programleder Katarina Flatland. Foto: Øyvind Ganesh Eknes/TV 2
KLAR FOR NY IDOL-RUNDE: Programleder Katarina Flatland. Foto: Øyvind Ganesh Eknes/TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

Ny sesong med Bloggerne kommer våren 2020 med tre nye profiler18.9.2019 07:00:00 CESTPressemelding

I dag vises den siste episoden fra den ellevte sesongen av «Bloggerne», men snart er den populære serien tilbake med sin tolvte sesong på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo. De nye profilene vi blir kjent med i neste sesong er Joakim Kleven og Iselin Guttormsen, og det blir gjensyn med en tidligere «Bloggerne»-profil Anne Brith Davidsen. Vi får også følge Linnéa Myhre, Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen og Sofie Nilsen når en ny sesong er tilbake våren 2020.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom