Fremtind

Vidar Løfshus går til Fremtind

Del

Fremtind Forsikring har ansatt tidligere sjef for langrennslandslaget, Vidar Løfshus, som leder for kultur- og prestasjonsutvikling i selskapet.

Vidar Løfshus blir leder for kultur- og prestasjonsutvikling i Fremtind.
Vidar Løfshus blir leder for kultur- og prestasjonsutvikling i Fremtind.

Løfshus var sjef for langrennslandslaget fra 2011 til 2019, og har i den perioden bidratt til 12 OL-gull og 23 VM-gull for Norge.

- Vi er kjempefornøyde med å ha fått Vidar med på laget. Han er vant med å jobbe med de beste, og kan utfordre oss på mange plan, sier Turid Grotmoll, administrerende direktør i Fremtind Forsikring, som er eid av SpareBank 1 og DNB.

- Dette er midt i blinken med tanke på det jeg har jobbet med før – prestasjons- og vinnerkultur. Det gir en ekstra spennende dimensjon å være med på å forene to kulturer etter fusjonen, og skape et vinnerlag. Når jeg nå forlater idretten og går inn i næringslivet, så er dette drømmejobben, sier Vidar Løfshus.

Stor overføringsverdi

Løfshus er utdannet siviløkonom og har vært ansatt i Norges Skiforbund de siste 13 årene. I Fremtind vil han blant annet få ansvar for leder- og teamutviklingskonsepter, utvikling og gjennomføring av selskapets kulturprogram, samt bidra med utvikling og implementering av selskapets nye verdiplattform.

- Vi mener det er stor overføringsverdi fra toppidrett til næringsliv. Den største handler om jakten på hva som kan bli bedre og hvordan, sette sammen gode lag med riktig kompetanse, utvikle menneskene i organisasjonen og ha det beste støtteapparatet. Dette har Vidar jobbet systematisk med i mange år, og vist at han kan skape resultater. Vidar vil ha svært mye å bidra med for Fremtind, sier Grotmoll.

Løfshus begynner i stillingen 1. juni 2019.

Nøkkelord

Kontakter

Vidar Løfshus.
Mail: vidar.lofshus@icloud.com
Telefon: 992 59 230

Bilder

Vidar Løfshus blir leder for kultur- og prestasjonsutvikling i Fremtind.
Vidar Løfshus blir leder for kultur- og prestasjonsutvikling i Fremtind.
Last ned bilde
Turid Grotmoll, administrerende direktør i Fremtind
Turid Grotmoll, administrerende direktør i Fremtind
Last ned bilde
Vidar Løfshus
Vidar Løfshus
Last ned bilde

Om Fremtind

Fremtind
Fremtind
Postboks 778 Sentrum
0106 Oslo

http://www.fremtind.no

Fremtind – et nytt forsikringsselskap med lang erfaring
Fremtind Forsikring er eiet av SpareBank 1 og DNB. Selskapet er et resultat av fusjon mellom forsikringsselskapene til SpareBank 1 og DNB, som trådte i kraft 1. januar 2019.

Fremtind er landets tredje største forsikringsselskap, og det største med distribusjon gjennom bank. Fremtind vil tilby alle skade- og personforsikringer for privatpersoner og bedrifter.

Med solid erfaring og kunnskap om forsikring utvikler Fremtind nye produkter og tjenester som betyr noe i folks liv. Vi var de første til å utnytte teknologi for å gjøre bilforsikringen smart. Vi var også de første som gjorde helsevurdering selvbetjent og enkel. Slik vil vi fortsette å bruke digital innovasjon og fornyelse for å gjøre hverdagen enklere og tryggere for folk og bedrifter flest.

Følg saker fra Fremtind

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fremtind på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fremtind

- Dette skjer ikke meg, det er kun hos andre det begynner å brenne26.11.2019 08:00:00 CETKronikk

Disse ordene kommer fra en familie på Vestlandet som hadde mistet alt de eide etter en husbrann. De er ikke alene om å tenke at noe slikt aldri ville ramme akkurat dem. De siste årene har jeg besøkt en rekke familier over hele landet som har mistet alt de eide i husbrann. De har mistet alle sine ting, senger, sofa og sportsutstyr. Barna har mistet lekene sine, klærne, og favorittbamsen. En ny undersøkelse viser at over 1 av 4 nordmenn har opplevd at noe har tatt fyr i hjemmet sitt. De forteller at stearinlys som setter fyr på gardiner og duker er den mest vanlige årsaken. Undersøkelsen, som er gjennomført av Respons analyse på vegne av Fremtind, viser også at bare 4 prosent av de spurte er bekymret for at de skal glemme å slukke stearinlys nå i julen. Kun 2 prosent oppgir at de frykter brann i forbindelse med matlaging. Brannvern handler om å skape trygghet, gjennom å redusere risikoen for at en brann skal oppstå. Brannvern handler om holdninger og teknologi. Vår jobb er å få disse til

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom