SoFI - School of Fashion Industry

Vi gjentar suksessen fra i fjor høst og inviterer til sy-kurs med Mari Melilot på School of Fashion Industry

Del

Har du alltid hatt lyst å lære deg å sy og er opptatt av gjenbruk, ønsker du kanskje å studere design? Her har du muligheten til å bli kjent med skolen og symaskinen. Mari Melilot er utdannet klesdesigner fra Kunsthøyskolen i Oslo, og har undervist i søm i cirka ti år. I tillegg har hun skrevet fire bøker om faget, der den femte boken er underveis. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta!

Hun er en kløpper på å benytte seg av gjenbruksmaterialer for å skape nye, spennende plagg! Under kurset har du anledningen til å lære deg enkelt hvordan du kan tenke nytt, og gi nytt liv til gamle filler! Sist sy-kurs hadde vi 40 deltakere uten søm-forkunnskaper som møtte opp og lærte seg å sy. Ved å benytte seg av gamle bord-brikker og andre materialer som man vanligvis ikke vet hva man skal bruke til gikk alle hjem med et ferdigsydd produkt!

Kontakter

Bilder

Lenker

Om SoFI - School of Fashion Industry

SoFI - School of Fashion Industry
SoFI - School of Fashion Industry
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

+47 24 14 97 50http://www.sofi.no

OM SOFI – SCHOOL OF FASHION INDUSTRY

SoFI – School of Fashion Industry, tilbyr praktisk rettede utdanninger innen hele spekteret av mote og interiør. Vi ble stiftet i 2009 og tilbyr de toårige utdanningene Motedesign og Moteindustri, samt de halvårige utdanningene Motekonsulent og Motekommunikasjon som steds- og nettbasert med samlinger. I tillegg tilbyr vi også de ettårige utdanningene Interiør og Retail Design. Alle utdanningene er NOKUT-godkjente og støttet av lånekassen.

 

På SoFI møtes du av erfarne og dyktige bransjeaktører, som vet hva som kreves for å lykkes innen de ulike fagområdene.Våre utdanninger gjør studentene attraktive for næringslivet, og vår visjon er å utdanne fagkompetente medarbeidere til moteindustrien. Vi skal utvikle kunnskap og tro på egne erfaringer i møte med et nytt arbeidsmarked og ønsker å skape trygghet rundt de tekniske og håndverksmessige ferdighetene som moteindustrien krever.

Følg saker fra SoFI - School of Fashion Industry

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SoFI - School of Fashion Industry på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SoFI - School of Fashion Industry

SoFI - School of Fashion Industry gjennomfører Digital avgangsutstilling 11.juni!9.6.2020 09:17:45 CESTPressemelding

SoFI gjennomfører sin årlige avgangsutstilling 11. juni og årets utstilling vil for første gang utføres digitalt. Den digitale utstillingen vil presentere studentene fra Motedesign, Interiør og Retail design sine fordypningsoppgaver og avgangskolleksjoner i en spennende, ny form. Det vil være video, 3D-fremstilling av prosjekter og bildegalleri. Du vil ikke gå glipp av dette!

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom