Vestre

Vestre lanserer en ny stor industrisatsning i Norge

Del

30. juni kl 9:00 på Salt i Oslo.

Den norske møbelprodusenten Vestre, som er kjent for å ha både møblert Aker Brygge og Times Square med utemøbler, vil presentere en stor norsk industrinyhet. Denne vil sette Norge på verdenskartet inne klimavennlig og fornybar produksjon, og vise at norsk industri har alle muligheter til å lede an i det grønne skiftet.

Tirsdag 30. juni klokken 09:00-10:00 presenterer daglig leder i Vestre, Jan Christian Vestre, planene. Leder i NHO Ole Erik Almlid og leder i LO Hans Christian Gabrielsen vil være tilstede og si noen ord under arrangementet.

Ønsker du delta på lanseringen? Meld deg på her.

Arrangementet streames og kan følges her.

Spørsmål kan rettes til pressekontakt Stine Grøndahl Sesseng.

Kontakter

Om Vestre

Vestre
Vestre
Drammensveien 44A
0271 Oslo

https://vestre.com/no/

Vestre har i en årrekke levert bærekraftige utemøbler til aktører over hele verden. Møbelprodusenten har i mer enn 70 år skapt sosiale møteplasser for millioner av mennesker. Alt fra Times Square i New York til havnepromenaden i Oslo er møblert med utemøblene fra Vestre. Selskapet har vokst til å bli Europas største utemøbelprodusent og er kjent for klimavennlig produksjon, holdbare produkter og nordisk design. Gjennom sine produkter bidrar Vestre til å skape sosiale møteplasser og arenaer for hverdagsdemokratiet.