Ragn‐Sells AS

Vestnes Renovasjon AS får ny eier

Del

Det er inngått avtale der Fana Stein og Gjenvinning Holding AS (FSG) kjøper aksjene i Vestnes Renovasjon AS.

Styreleder i FSG, Odd Are Austrheim. Foto: Ragn-Sells
Styreleder i FSG, Odd Are Austrheim. Foto: Ragn-Sells

Vestnes Renovasjon fremstår som en profesjonell aktør med dyktige medarbeidere som tilbyr viktige tjenester både overfor næringsliv og kommunale kunder. FSG ser positive muligheter for selskapets videre utvikling og sammen medarbeiderne ønsker FSG å bidra til å realisere disse mulighetene, sier styreleder i FSG Odd Are Austrheim.

I FSG har vi funnet en god eier for Vestnes Renovasjon som vi mener kan bidra til selskapets videre utvikling, sier avtroppende styreleder for selskapet Guttorm Kjelsvik.

Om Vestnes Renovasjon

Selskapet ble startet i 1987 og etablerte et deponi i Øveråslia i Vestnes kommune. Selskapet har vært eid av lokale aktører frem til nå. Omsetningen i 2020 var på 33 mill kroner og organisasjonen består av 11 medarbeidere med fast ansettelse, - i tillegg noen tilkallingsvikarer. Selskapet tilbyr tjenester med mottak av næringsavfall, driver gjenbruksstasjon for det interkommunale renovasjonsselskapet, deponerer forurensende masser og komposterer organisk avfall. Selskapet er sertifisert i henhold til ISO 14001 (Miljøledelse).

Om FSG

FSG Holding er gjennom sitt heleide datterselskap, Fana Stein og Gjenvinning AS (FSG AS), engasjert i pukkverk og deponivirksomhet i Bergen. Virksomheten har blitt utviklet betydelig gjennom en årrekke og fremstår som en solid og seriøs aktør innen sin bransje. Virksomheten ble stiftet i Bergen som Fana steinknuseverk i 1954. Selskapet ble omdannet fra kommunalt selskap og senere til aksjeselskap som ble solgt til nåværende eiere i 2001.

Selskapet sin hovedvirksomhet er underjordisk knuseverk og deponi for forurensede masser i fjellhaller. Dagens virksomhet med deponering i fjellhaller startet opp i årsskiftet 2003/2004. Selskapet arbeider for en utvikling til mer gjenbruk av bygg- og anleggsavfall, samt forurensede masser. FSG AS’ organisasjon består av dyktige medarbeidere med betydelig kompetanse innen sitt fagområde.

Selskapet er sertifisert innen ISO 14001:2015 og ISO 9001:2015. I tillegg til deponivirksomhet besitter konsernet flere næringseiendommer.

Virksomheten omsatte i 2020 for ca. 200 mill. NOK, med en bokført totalbalanse på ca. 260 mill. NOK, hvorav ca. 39 % egenkapitalandel. For ytterligere opplysninger om vår virksomhet og aktiviteter viser vi til vår hjemmeside www.fsg.no.

FSG Holding eies av Hellik Teigen AS og Ragn-Sells AS med 50 % hver. Eierskapet ble etablert for ca. 20 år siden, og FSG Holding og dets eiere har et langsiktig og industrielt perspektiv på sine investeringer.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Styreleder i FSG, Odd Are Austrheim. Foto: Ragn-Sells
Styreleder i FSG, Odd Are Austrheim. Foto: Ragn-Sells
Last ned bilde
Vestnes Renovasjon AS får ny eier. Foto: Vestnes Renovasjon
Vestnes Renovasjon AS får ny eier. Foto: Vestnes Renovasjon
Last ned bilde

Om Ragn‐Sells AS

Ragn‐Sells AS
Solheimveien 101
1473 Lørenskog

22 800 800https://www.ragnsells.no

Familieeid gjenvinningsentreprenør

Ragn‐Sells er en 100% familieeid gjenvinningsentreprenør etablert i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Vår kjernevirksomhet er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Av dette avfallet produserer vi sekundære råvarer som papir, plast og metaller til verdensmarkedet.

I Norge sysselsetter vi cirka 400 personer på våre 24 avdelinger rundt om i landet. Ragn‐Sells AS er sertifisert på kvalitet, miljø, arbeidsmiljø og samfunnsansvar.

Fokus på innovasjon og bærekraft

Vår viktigste oppgave er å ta vare på ressursene i avfallet. Vi jobber derfor kontinuerlig med innovasjon for å løfte avfallet oppover i avfallshierarkiet og øke gjenvinningsgraden. Vi er også opptatt av å ta vare på samfunnet rundt oss og er det første selskapet i Norge som er sertifisert på samfunnsansvar.

Følg pressemeldinger fra Ragn‐Sells AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ragn‐Sells AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ragn‐Sells AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom