Universal Music Norge

Veronica Maggio er i dag ute med nytt album Fiender är Tråkigt

Del

Siden debuten i 2006 har Veronica Maggio blitt hyllet av journalister og fans, og vunnet alle priser som kan vinnes og oppnådd en utrolig kommersiell suksess med sine fem kritikerroste album - utallige platinumalbum og over 800 millioner streams. Hun er utvilsomt en av Sveriges absolutt største artister, og det er ingen hemmelighet at hun er Sveriges pop-dronning.

I våres ga Veronica først ut singelen "Kurt Cobain" og deretter "Tillfälligheter" fra det nye og sjette studioalbumet "Fiender är tråkigt". Singlene har raskt blitt favoritter blant fansen hennes og har også oppnådd stor kommersiell suksess med over 30 millioner streams. Før sommeren hadde Veronica også muligheten til å samarbeide med den populære gruppen Hov1 på deres singel "Hornstullsstrand" som ble #1 på Spotify.

Veronica begynte sin sommerturné med å spille på Gröna Lund i Stockholm tre kvelder på rad, noe som aldri har blitt gjort før i moderne tid. I løpet av de tre magiske kveldene kom hele 51 000 mennesker, som er en ny publikumsrekord for Gröna Lund. Louis Armstrong sin konsert i 1962 hadde den gamle rekorden på 35 000 besøkende.

I tillegg til albumet, slippes det også en kortfilm den 27. september med samme tittel regissert av Måns Nyman og skrevet av Nyman og Veronica. Kortfilmen er satt på Gotland og er en Bonnie og Clyde-inspirert historie med Veronica i hovedrollen.

Fiender är Tråkigt består av 10 sanger, alle skrevet av Veronica sammen med Jocke Berg, Simon Hassle og Agrin Rahmani, som har vært involvert gjennom hele albumprosessen.

Veronica forteller:

«Fiender är tråkigt»-albumet startet med en sang som havnet i skoffen. Etter den siste plata dro jeg til LA for å skrive, men det var ganske mislykket. Da jeg kom hjem, satt jeg i en mørk kjeller sammen med Agrin Rahmani med følelsen av at jeg måtte tvinge fram en sang. Sammen skrev vi «5 minutter», men selv om det føltes fint, havnet den også i skoffen. Jeg var ikke mottakelig på det tidspunktet. Jeg skrev til og med til de jeg jobbet med at jeg ønsket å være i fred i en ubestemt fremtid, og at det kanskje ikke var mer musikk på lenge. Senere traff jeg Jocke Berg og vi skrev en sang til en kortfilm sammen, da var jeg i en lysere periode i livet. Plutselig begynte flere embryoer å dukke opp for sanger, så vi fortsatte å jobbe sammen. I et studio på Dalagatan i Stockholm skrev vi sammen med Agrin og Simon Hassle et helt album. Så, er alle sangene på plata om en kø til et utested? Som aldri ser ut til å ende? Er jeg livredd for å legge "tenåringstiden" bak meg? Du kan ganske enkelt tolke tekstene mine som du vil. Men jeg tror noen forveksler tenåringsidealer med å bare være åpne for forskjellige inntrykk og stemninger - mange forbinder det å være voksen med som å slå av og ikke holde på og rote og føle så mye. Som om den sensibiliteten bare tilhører ungdommen. Jeg tror du kan beholde det hele livet. Det har mindre å gjøre med festing og mer å gjøre med muligheten til å ha det moro, å drømme og ikke bli tvunget inn i et system. Det er sannsynligvis derfor jeg så sjelden føler at jeg må skrive en tekst om å være hjemme og plukke ut oppvaskmaskinen. Håper med andre ord at det fremdeles er plass til sanger om liv, natt, tvil og kjærlighet. Et sted, du finner meg fremdeles uansett.

Albumet "Fiender är tråkigt" gis via Swedish Recordings / Universal Music

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, Post Malone, Ariana Grande, The 1975, Onkl P, Shawn Mendes, Lil Halima, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, Seeb, The Rolling Stones m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Sandra Lyng, Lady Gaga, Emelie Hollow & Ruben, Juice WRLD, Celeste med flere29.5.2020 13:50:35 CESTPressemelding

Emelie Hollow x Ruben: Hjerteskjærende og emosjonelt i den nye singelen «Break It Right» Sandra Lyng debuterer som barnebokforfatter og slipper tilhørende musikk Yusuf / Cat Stevens nyinnspilte Tea for the Tillerman² slippes 18. september Lady Gaga slipper etterlengtet album I dag annonserer den globale superstjernen Ellie Goulding at hun slipper sitt svært etterlengtede fjerde studioalbum "Brightest Blue" med en utgivelsesdato 17. Juli. Albumet vil inneholde en rekke nylige utgivelser sammen med en mengde nye sanger. Singlen «Power» er ute allerede nå. Vinneren av BBC Sound of 2020, Celeste er ute med sin nye singel «I Can See The Change» gjennom Polydor Records. Låten handler om å finne håp i kjølvannet av motgang og det å innse at en lysere fremtid ligger foran oss. «I Can See Change» er produsert av Grammy vinnende produsent FINNEAS. Baby Queen slipper sin debutsingle «Internet Religion», en skarp pop-satire fylt med psykedeliske synther, og tekster som skjærer rett til hjertet av

Lady Gaga slipper etterlengtet album29.5.2020 13:42:43 CESTPressemelding

Lady Gaga er i dag ute med sitt etterlengtede album Chromatica. Albumet blir Gagas sjette i rekken, og har allerede debutert på topplisten på iTunes i 58 land. Hør her! Albumet inneholder gjestebidrag fra Ariana Grande, Elton John og Blackpink og er produsert av Bloodpop med Lady Gaga. Singelen «Rain On Me» med Ariana Grande gikk rett til topps på den globale Spotify-listen og på Spotify i USA.Førstesingelen «Stupid Love» har sanket inn over 235 millioner lyttestreams globalt og er Lady Gagas sekstende Topp 10-låt på Billboard. Musikkvideoen ble i sin helhet filmet med en iPhone 11 Pro. Det svært suksessrike albumet A Star Is Born fra 2018 tok førsteplassen på albumlisten i Norge, har solgt til fem ganger Platina og har sanket inn i underkant av 110 millioner lyttestreams her i Norge. Lady Gaga mottok også sin første Oscar for låten «Shallow» som beste originallåt i 2019. Tracklist: 1. "Chromatica I" 2. "Alice" 3. Stupid Love" 4. "Rain On Me" (with Ariana Grande) 5. "Free Woman" 6. "Fu

Sandra Lyng debuterer som barnebokforfatter og slipper tilhørende musikk29.5.2020 10:06:01 CESTPressemelding

3. juni lanseres de to første bøkene i en ny serie om enhjørningen Corny. Artist Sandra Lyng debuterer som forfatter med denne bildebokserien, som handler om en liten enhjørning med følelsene utenpå kroppen. Førstkommende fredag, fire dager før bøkene lanseres, slipper hun tre barnelåter med Corny som tema. «Her kommer Corny», «Gratulerer med dagen, Corny» og «God natt, Corny». «Jeg er vokst opp i et samfunn der jenter går i rosa, gutter i blått. Jenter skal like dukker, gutter skal like biler. Jenter burde ikke være sinte og rampete, gutter bør ikke gråte eller vise svakhet. Det er en helt annen mentalitet enn jeg vil lære min sønn. Etter mange år i terapi har jeg lært at det er sunt å snakke om følelser, og at det kan få store konsekvenser om man holder sinne og tristhet inni seg. Så kom jeg på idéen, hva med å skrive en barnebok om en enhjørning som viser det helt motsatte av det vi er vant til, og faktisk tørre å snakke om følelser. Sånn ble Corny til. Gyldendal hadde troa, Univers

Ny musikk fra The 1975, Dagny, Kuselofte & Postgirobygget, Lady Gaga & Ariana Grande, Ellie Goulding med flere22.5.2020 13:28:07 CESTPressemelding

https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/dagny-med-forste-del-av-etterlengtet-debutalbum?publisherId=6987388&releaseId=17885850 Dagny med første del av etterlengtet debutalbum https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/nytt-album-fra-the-1975?publisherId=6987388&releaseId=17885914 Nytt album fra The 1975 https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/kuselofte-og-postgirobygget-gir-deg-arets-sommerlat-vi-tar-det-igjen-neste-ar?publisherId=6987388&releaseId=17885889 Kuselofte og Postgirobygget gir deg årets sommerlåt "Vi Tar Det Igjen Neste År"! https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/the-voice-vinner-maria-engas-halsne-slipper-debutsingelen-down-to-the-water?publisherId=6987388&releaseId=17885736 The Voice-vinner Maria Engås Halsne slipper debutsingelen "Down To The Water"! Taylor Swift slapp åtte liveversjoner av låter fra hennes nyeste album, Lover, denne uka. Opptakene er fra intimkonserten https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DWThgNheFWFyv?si=sq5m4czxTUWyqHyY-7WWRw City Of L

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom