Moelven

Vera søker nye kolleger

Del

- Det er ikke ofte vi har flere spennende stillinger ledig. Her får du sjansen til å være med og forme en av de viktigste industriene i Innlandet, sier Vera Flatebø, divisjonssjef for Byggsystemer i Moelven Industrier ASA.

Vera Flatebø, divisjonssjef for Byggsystemer i Moelven Industrier ASA.
Vera Flatebø, divisjonssjef for Byggsystemer i Moelven Industrier ASA.

- Moelven Byggmodul AS er et utrolig spennende selskap! Vi er en av de største leverandørene av moduler til byggemarkedet i Norge, og vi har et kjempepotensial til å utvikle oss innenfor boligmarkedet og offentlige bygg.Vårt svenske søsterselskap har en høy markedsandel innenfor bolig og offentlige bygg, og vi vet at dette også er mulig å få til i Norge. Nå er vi på jakt etter flere dyktige kolleger som også mener at moduler er framtidens byggemetode, sier Flatebø. 

Moelven Byggmodul AS søker nå salgs- og markedssjef, mens rekrutteringen av ny administrerende direktør er godt i gang. 

- Vi opplever god interesse for begge stillingene. Stillingsannonsen for salgs- og markedssjef som nå ligger ute har godt over 500 klikk, sier Flatebø.  

Vil utvikle selskapet videre 

Moelven Byggmodul AS har fabrikk og kontorer både på Hjellum utenfor Hamar og i Moelv. Hjellum-fabrikken produserer leilighetsbygg til hele Østlandet, mens fabrikken i Moelv produserer moduler til anleggsrigger, kontorer, studentbygg, skoler og barnehager. 

Gjennom mer enn 60 år har selskapet levert mer enn 150 000 bærekraftige moduler i tre til byggemarkedet. Divisjonssjefen ser nå frem til å utvikle selskapet videre. 

- Prosjektene vi har levert de siste årene viser virkelig hva slags potensiale modulene våre har. Det tror jeg for eksempel alle som har sett de 48 eksklusive leilighetene vi har levert i Mjøskanten, ved Mjøstårnet, vil skrive under på. Modulene våre bygges helt ferdig i fabrikk, for så å heises på plass. Det gjør modulbygging både bærekraftig, effektivt og økonomisk. Nå vil vi utvikle oss videre, og vi håper du vil være med på laget, sier Flatebø.

Her finner du stillingen som salgs- og markedssjef i Moelven Byggmodul AS.

Les mer om Moelven Byggmodul AS:

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Vera Flatebø, divisjonssjef for Byggsystemer i Moelven Industrier ASA.
Vera Flatebø, divisjonssjef for Byggsystemer i Moelven Industrier ASA.
Last ned bilde

Om Moelven

Moelven
Moelven
Industrivegen 2
2390 Moelv

+47 623 47 000https://www.moelven.com/no

Moelven Industrier ASA er et skandinavisk industrikonsern som produserer og leverer bærekraftige produkter og løsninger til byggebransjen. Konsernet hadde en omsetning i 2021 på rundt NOK 14,8 milliarder, og har ca. 3300 medarbeidere. Moelvens 33 produksjonsselskaper er fordelt på 41 produksjonssteder i Norge og Sverige, og er organisert i tre divisjoner: Timber, Wood og Byggsystemer.