TV 2

Vendela og Petter gifter seg på TV 2

Del

Petter Pilgaard (42) og Vendela Kirsebom (55) møttes for første gang i «Farmen kjendis» for seks år siden. Nå blir det TV-bryllup i den nye serien «Vendela + Petter gifter seg».

Vendela + Petter gifter seg. Foto: TV 2/Bjørn Wad
Vendela + Petter gifter seg. Foto: TV 2/Bjørn Wad

Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard ble Norges nye superpar etter at de møttes på «Farmen kjendis». Turtelduene er fortsatt like forelsket, og har nå ett mål for øyet: Det store bryllupet som skal finne sted i Oslo i juni. 

– Vi har hatt gleden av å følge Vendela og Petter helt siden det oppstod en spesiell relasjon mellom dem på «Farmen kjendis» sommeren 2016. Nå gleder vi oss til å bli med det forelskede paret gjennom alle bryllupsforberedelsene og helt frem til deres store dag, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2. 


– Vi gleder oss

To år har gått siden TV 2 fulgte paret sist i «Vendela + Petter». De har utsatt bryllupet på grunn av koronaviruset - og er nå endelig klare for å samle venner, familie og resten av Norge til vårens vakreste eventyr.

– Vi gleder oss til å endelig kunne invitere til stor fest etter å ha ventet i over to år på grunn av pandemien, sier Petter Pilgaard.

Vendela og Petter får virkelig kjent på hvor mye planlegging, tidspress og nerver et bryllup fører meg seg. Paret opplever stor interesse og nysgjerrighet rundt bryllupet.

– Jeg blir stadig rørt over at det er så mange som heier på oss og som gleder seg med oss, og det blir veldig hyggelig å invitere seerne med på alt fra forberedelsene og til den store dagen, sier Vendela Kirsebom. 


Utdrikningslag med Lothepus

I «Vendela + Petter gifter seg» får seerne blant annet bli med på kjoleprøving med Vendelas forlover Jan Thomas, øving til brudevalsen med danseproff Santino fra «Skal vi danse» og Petters utdrikningslag i Marbella med Lothepus.

TV-kameraene følger også innkjøp av gifteringer, kake- og vinsmaking, bordplassering og øving på taler.

– Seerne har fulgt oss siden «Farmen Kjendis» og gjennom tre sesonger av «Vendela + Petter». Selvsagt er det helt naturlig å dele den store dagen med våre trofaste følgere, avslutter Petter.


«Vendela + Petter gifter seg» får premiere 9. juni på TV 2 Play og TV 2 Livsstil.
Det er totalt 8 episoder, og to nye episoder blir tilgjengelig hver torsdag.

Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghPR- og medierådgiver

Skal vi danse, Bloggerne, Funkyfam, Fighterhjerte, Den beste Funkytwin, I fyr og flamme, Martine vil ha jobb og Hodejegerne.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Vendela + Petter gifter seg. Foto: TV 2/Bjørn Wad
Vendela + Petter gifter seg. Foto: TV 2/Bjørn Wad
Last ned bilde
Vendela + Petter gifter seg. Foto: TV 2/Bjørn Wad
Vendela + Petter gifter seg. Foto: TV 2/Bjørn Wad
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom