IKEA

Velkommen til vår på IKEA

Del

Denne våren gjør vi plass for de gode vanene. Vi vil gjøre det mulig for deg å leve et liv med omtanke for både deg selv og verden rundt deg. Materialene er naturlige, i alt fra nøytrale jordfarger til ulike blånyanser.

Vi hilser våren velkommen med møbler i rotting, blomsterpotter i bambus og tepper i ull. Det er materialer som gir en naturlig følelse og som passer fint til stilen du har ellers. Vi har også massevis av tekstiler, som sengesett og tekstilkolleksjoner for barnerommet. I tillegg til sengetøy i fine mønstre lanserer vi ei vokseseng for barn og ei klassisk vugge til baby.
Badet får også en oppgradering med nye oppbevaringsmøbler, et dusjforheng og håndklær i en tidløs stil.

Det handler rett og slett om å innrede et hjem som fungerer både nå og i fremtiden. Tanken med lanseringen er å skape en balanse mellom det å leve et moderne liv og det å komme nærmere naturen. Den skal oppmuntre til en livsstil i saktere tempo.

Velkommen til våren.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 3674 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet) og på Ringsaker. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom