IKEA

Velkommen til februar på IKEA

Del

Vårens nyheter på IKEA forteller om en bevist og balansert livsstil knyttet til naturen og de eiendelene vi omgir oss med. Bærekraft og ydmykhet preger stilen og den naturlige fargepaletten byr på milde toner i kontrast til dypere fargeskala. Innovasjon og kreativitet møtes i moderne møbler og blandes med tradisjonelle og rustikke gjenstander.

Blant nyhetene finner du lekne barnetekstiler, vakre kurver i naturmateriale og iøynefallende kjøkken i høyglans.
En annen nyhet er GUNRID luftrensende gardiner, laget av resirkulerte PET-flasker. Det mineralbaserte materialet i gardinene bruker energien fra dagslyset til å rense luften inne fra forurensning.

Kontakter

Pressevakt

Pressevakten er tilgjengelig for alle medier. For kundehenvendelser, ta kontakt med IKEA kundeservice på telefon 915 02 340.

994 84 950pressesenter@ikea.com

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom