Norsk Arbeidsmandsforbund

Vekterstreiken uløst etter 8 uker, Arbeidsmandsforbundet varsler ytterligere opptrapping

Del

Vekterstreiken er nå i sin åttende uke, noe som gjør det til en av de mest omfattende arbeidskonflikter i nyere tid. Norsk Arbeidsmandsforbund varsler i dag ytterligere opptrapping for å få løst konflikten.

Vekterstreiken er nå i sin åttende uke, noe som gjør det til en av de mest omfattende arbeidskonflikter i nyere tid.

Norsk Arbeidsmandsforbund varsler i dag ytterligere opptrapping for å få løst konflikten.

Uttaket består av i overkant av 200 nye medlemmer. Blant annet tas vekterne ved heliportene på Flesland og Brønnøysund. I tillegg tas det ut vektere ved Fjord Base i Florø.

For øvrig er uttaket en forsterking av allerede varslede uttak, ved at en har tatt flere hvor det allerede er vektere i streik. Uttaket trer i kraft kl 2400 natt til lørdag.

Uttaket nå berører også flere lærlinger. Senest rett før helgen fikk vi inn rapport på at lærlinger blir satt inn på vakter tilhørende vektere tatt ut i streik. Da ser vi oss dessverre nødt til å gå til et slikt skritt.

Vi sitter klar og er åpne for dialog så snart NHO Service og Handel ønsker å føre reelle forhandlinger med oss. Da kan vi få en slutt på denne konflikten, sier forbundsleder Anita Johansen.

Kontakter

Om Norsk Arbeidsmandsforbund

Norsk Arbeidsmandsforbund
Norsk Arbeidsmandsforbund
Grubbegata 6
0179 Oslo

815 45 100http://www.arbeidsmandsforbundet.no

Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF) ble stiftet i 1895 av anleggsarbeidere. I dag organiserer forbundet rundt 33.000 medlemmer. Forbundet organiserer også øvrige grupper som ikke kommer under bestemte fag- eller industriforbunds virkeområder. Herunder ungdommer som er under utdanning rettet mot forbundets virkeområder. Forbundet er tilknyttet Landsorganisasjonen i Norge (LO), som har over 900.000 medlemmer. Forbundets fremste formål er å organisere arbeidstakere og opprette tariffavtaler for å sikre medlemmene gode lønns- og arbeidsvilkår.

Følg pressemeldinger fra Norsk Arbeidsmandsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Arbeidsmandsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Arbeidsmandsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom