Norsk Arbeidsmandsforbund

Vekterstreiken - tilbud fra arbeidsgiversiden

Del

NHO Service og Handel sendte tidligere i dag ut pressemelding om at de har gitt et nytt tilbud til arbeidstakersiden etter at nattens mekling var avsluttet. Norsk Arbeidsmandsforbund anser ikke at dette dreier seg om et nytt tilbud fra motparten.

 «Vi stiller oss derfor uforstående til dette presseutspillet, men vi imøteser utspill fra NHO Service og Handel som kan bidra til å løse konflikten», sier forbundsleder Anita Johansen i en kommentar.

Kontakter

Om Norsk Arbeidsmandsforbund

Norsk Arbeidsmandsforbund
Norsk Arbeidsmandsforbund
Grubbegata 6
0179 Oslo

815 45 100http://www.arbeidsmandsforbundet.no

Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF) ble stiftet i 1895 av anleggsarbeidere. I dag organiserer forbundet rundt 33.000 medlemmer. Forbundet organiserer også øvrige grupper som ikke kommer under bestemte fag- eller industriforbunds virkeområder. Herunder ungdommer som er under utdanning rettet mot forbundets virkeområder. Forbundet er tilknyttet Landsorganisasjonen i Norge (LO), som har over 900.000 medlemmer. Forbundets fremste formål er å organisere arbeidstakere og opprette tariffavtaler for å sikre medlemmene gode lønns- og arbeidsvilkår.

Følg saker fra Norsk Arbeidsmandsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Arbeidsmandsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norsk Arbeidsmandsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom