Samferdselsdepartementet

Vegard Hansen blir ny direktør for Vegtilsynet

Del

Vegard Hansen er 34 år gammal og har vore tilsett i Vegtilsynet sidan 2018 med ansvar for økonomi og strategi. Hansen har ein bachelor i økonomi og administrasjon frå Høgskolen i Lillehammer og har tatt fleire emne ved Edinburgh Business School der han har Postgraduate Certificate.

Vegard Hansen blir ny direktør i Vegtilsynet 01.januar 2023.
Vegard Hansen blir ny direktør i Vegtilsynet 01.januar 2023.

- Eg ønsker Vegard Hansen velkommen som direktør for Vegtilsynet og ser fram til eit godt samarbeid om å nå nullvisjonen for drepne og hardt skadde i trafikken, seier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård om tilsettinga.  

Den viktigaste oppgåva til Vegtilsynet er nullvisjonen om ingen drepne eller hardt skadde i trafikken. Vegtilsynets hovudoppgåve er å føre tilsyn med Statens vegvesen og Nye Veier AS. Dei skal òg vere en pådrivar for trafikksikkerheit uavhengig av vegeigar. I tillegg følger Vegtilsynet opp sikkerheitstilrådingar som Statens havarikommisjon gir etter ei gransking.

Vegard Hansen er busett på Voss og tiltrer stillinga den 1.januar 2023.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Vegard Hansen blir ny direktør i Vegtilsynet 01.januar 2023.
Vegard Hansen blir ny direktør i Vegtilsynet 01.januar 2023.
Last ned bilde

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, vei- og jernbanesektoren og for riksveiferjene.

Følg pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Samferdselsdepartementet

Nå kan du søke midler til trafikksikkerhetstiltak20.1.2023 10:10:55 CET | Pressemelding

– Året vi har lagt bak oss har vært et mørkt år for trafikksikkerheten, og en tydelig påminnelse om at vi må fortsette å holde trykket oppe i trafikksikkerhetsarbeidet. Trafikksikkerhet er et felles ansvar, og hver og en av oss kan bidra mye til at veiene våre blir tryggere. Med tilskuddsordningen til trafikksikkerhetstiltak ønsker regjeringen å bidra til å støtte initiativ og engasjement for økt trafikksikkerhet, i en felles innsats for nullvisjonen, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

Redegjørelse om Follobanen: Fortsatt ubesvarte spørsmål – hensynet til de reisende må ivaretas17.1.2023 11:13:39 CET | Pressemelding

– Det er fortsatt ubesvarte spørsmål knyttet til stengingen av Follobanen. Bane NOR må fortsatt ha fokus på å finne årsaker og utbedre feil. Samtidig er det viktig å ivara hensynet til de reisende. Dersom banen mot formodning må holdes stengt lenger enn varslet, er det viktig at de reisende snarest og på en tydelig måte får vite hva slags togtilbud de får fra 1. februar, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom