Nytelse.no

Våryre nordmenn kjøper disse sexleketøyene!

Del

Sol og varme gjør nordmenn vårkåte. Mange tror kanskje det bare er en myte at man blir våryr, men det er det altså ikke. Med våren kommer mer enn bare plussgrader og hestehov.

Hos den erotiske nettbutikken Nytelse.no merkes det at nordmenn er mer virile nå om våren.

- Akkurat nå selger vi spesielt mye vibrerende truser. Stadig vekk er folk ute etter «det lille ekstra» som enkelt og greit kan sprite opp sexlivet, enten man er i par eller alene. En enkel løsning, som gir mye nytelse og ekstremt mye spenning, er en vibrerende truse! Den kan brukes hvor som helst, når som helst og de beste typene kan også fjernstyres, forklarer sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Nordmenn vil ha sex utendørs

6 av 10 nordmenn vil ha sex i det fri, de viser en sexundersøkelse undersøkelse gjennomført av YouGov for Nytelse.no . Av disse vil flest ha sex i skogen, mens fjellet og stranda kommer hakk i hel på listen.

Og det er ikke bare vibrerende truser som er populært blant det norske folk. Klitorisvibratoren Femmegasm og herrenes Arcwave er også veldig populære i disse dager.

- 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli så det er ikke overrraskende at denne har blitt populær både blant både single og par, sier sexologen.

Arcwave Ion et revolusjonerende leketøy for menn med trykkbølger som vil sende han til himmels og gi sterkere og mer intense orgasmer. Det er produsentene av alle kvinners favoritt, Womanizer, som står bak, og teknologien er den samme.

- Dette er på en måte Womanizer for menn. Trykkbølgene stimulerer strengen, eller frenulum, på undersiden av penis, som er det mest følsomme området på mannens kjønnsorgan, forklarer Ebbestad.

Derfor blir vi våryre

- Når våren kommer etter en lang og kald tid med mørke dager, skjer det noe med oss mennesker. Det er ingen tvil om at humøret blir mye bedre når det går mot lysere tider og solen titter frem, det merker nok de aller fleste, sier Ebbestad.

Men hva har dette egentlig med sexlysten å gjøre?

Studier viser at sexlysten øker når våren kommer. Lysere dager gjør at vi blir lysere til sinns, og godt humør gjør underverker for sexlysten. Varmere vær betyr mindre klær, og når solen treffer kroppen utløses en del hormoner i kroppen. Disse hormonene kalles ofte kjærlighetshormoner! Solens stråler treffer også en del av våre erogene soner, som faktisk stimuleres når de blir varmet opp.

Kjærlighetshormonene flommer!

Det er mer som skjer i kroppen når våren kommer. I kroppen vår har vi flere såkalt «kjærlighetshormoner» som hjelper til med dette. Hormoner som endorfiner, testosteron og oksytocin bidrar til økt sexlyst.

- Testosteron-nivået øker når solen treffer kroppen, noe som påvirker lysten vår. Endorfiner som er knyttet til forelskelse, utløses i store doser ved forelskelse eller seksuell tilfredstilling og derfor kan vi se på dette som en god sirkel hvor det ene fører til det andre, forklarer Ebbestad.

Nivået av melatonin synker mens serotonin-nivået øker når solen treffer. Slik vi får mer overskudd og energi om våren enn om vinteren når det er mørkere tider. Vi har også et hormon som heter oxcytocin, også kalt «The Love Hormone». Nivået av oxcytocin øker ved bare noe så enkelt som en klem, eller hudkontakt!

Forskning viser at det er flest kvinner som får økt sexlyst om våren, men man er ikke helt sikre på hvorfor det er slik.

Kontakter

Bilder

Om Nytelse.no

Nytelse.no
Nytelse.no
Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand

40 60 46 66http://www.nytelse.no

Vårt mål i Nytelse.no er å overraske, glede og inspirere deg med sexleketøy for han, henne og par. Vi er offisiell leverandør for de fleste merker i vår bransje. Vi er opptatt av å tilby sexleketøy vi vet gir deg de beste opplevelsene, uansett erfaringsnivå og seksuelle preferanser.