IKEA

Vårnyheter på IKEA

Del
Endelig blir dagene lysere, og med de første solstrålene som varmer opp vinterkalde kinn, gleder vi oss over at varmere tider er i vente. På IKEA har vi åpnet vinduene på vid gap for å slippe blomster, sol og vårlig bris inn i alle hjemmets rom.

Våren er tiden for oppblomstring og farger, og med LÖNNHÖSTMAL sengetøy og POLARTÅG putetrekk, blir både seng og sofa forvandlet til en vakker blomstereng, i rosa og lilla toner. Den lekne vil sette pris på DVÄRGNARV og TÅKHAKMAL - håndlagde puter, med flerfargede dusker i rosatoner. Sleng dem sammen i sofaen, eller pynt møblene på verandaen for et lite fargedryss som ikke stjeler for mye oppmerksomhet. 

Årets vårkolleksjon handler også om å gjøre små oppgraderinger som etterlater stort inntrykk. Den nye kjøkkenserien NICKEBO vil gi kjøkkenet ditt et tidløst og stilig uttrykk, som blir den perfekte base for at de din personlige stil får skinne. Dekk bordet med SOMMARFLOX og kombiner med farger som "popper", eller behold et nøytralt uttrykk - valget er ditt! 

På IKEA elsker vi møbler som kan brukes på flere måter, og med OLSERÖD sidebord får du to bord med forskjellig funksjonalitet avhengig av hvordan du setter den. Trekk bordet inntil sofaen på høykant for en praktisk arbeidsstasjon i sofaen, eller sett det ned på gulvet for et klassisk stuebord. Pynt bordet med en PELLARRÖN-vase full av vårens første blomster, og stuen har fått et nytt friskt pust. 

Et annet høydepunkt er også PERSBOL - en lenestol designet i skandinavisk tradisjon, som lar treverket tale for seg selv. I massiv bjørk og god sitteputet, blir dette familiens favorittstol. Lag et koselig hjørne med VÄGNAT gulvteppet, et godt leselys og sleng LINDSVÄRMARE-pleddet over deg, mens du kjenner den friske vårbrisen slippe inn gjennom vinduet. 

Nå er våren her! 

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 392 IKEA-varehus, inklusive alle norske varehus, i 32 land i verden. Sist år hadde disse varehusene 657 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 4,3 milliarder ganger. I Norge hadde våre varehus over 8,4 millioner besøkende, mens IKEA.no hadde over 49 millioner som var innom. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Høsten 2022 åpnet vi tre nye planleggingsstudioer i Haugesund, Arendal og Sarpsborg og i januar åpner vi i Porsgrunn. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

IKEA og Marimekko lanserer BASTUA9.2.2023 11:00:00 CET | Pressemelding

IKEA og Marimekko lanserer en samarbeidskolleksjon der den nordiske badstukulturen står i sentrum. Kombinasjonen av det ikoniske printdesignet og det nordiske møbeldesignet, skaper en helt unik kolleksjon som oppfordrer oss til å ta vare på oss selv, og å nyte de vakre tingene i livet. Dette er første gang Marimekko har utviklet et nytt design eksklusivt for en samarbeidskolleksjon, noe som gjør hvert enkelt produkt i BASTUA helt unikt

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom