Sparebanken Vest

Varig-selskaper velger Frende Forsikring

Del

Varig Hadeland Forsikring, Varig Orkla Forsikring og Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal inngår samarbeidsavtale med Frende Forsikring. Samtidig går de tre Varig-selskapene inn som medeiere i det sparebankeide forsikringsselskapet.

Sparebankeide Frende Forsikring har de siste årene vært blant de selskapene i Norge med høyest vekst og forvalter en samlet forsikringsportefølje på NOK 3.086 millioner.

Varig Hadeland, Varig Orkla og Varig Nordmøre og Romsdal forvalter en samlet forsikringsportefølje på 575 millioner kroner og har en samlet egenkapital på i underkant av en milliard kroner.

Forut for transaksjonen eier Sparebanken Vest 39,7 % av Frende Forsikring.

For ytterligere informasjon, vennligst se Frende Forsikrings nettside: https://www.frende.no/aktuelt/varig-velger-frende/

Om Sparebanken Vest

Sparebanken Vest
Sparebanken Vest
Jonsvollgaten 2
5011 Bergen

915 05 555https://www.spv.no

Sparebanken Vest er landets tredje største sparebank med over 600 engasjerte og dyktige medarbeidere. Siden 1823 har vi opparbeidet oss tillit hos vestlendingen som gjør at vi har en solid markedsposisjon, og du finner oss på 33 steder i Vestland og Rogaland. Gjennom våre tilknyttede produktselskaper er vi et komplett finanshus for alle våre person- og bedriftskunder. Vi er stolt over å være et selvstendig finanskonsern med hovedkontor i Bergen med en sentral rolle i mye av den verdiskapningen som skjer på Vestlandet.

Følg saker fra Sparebanken Vest

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sparebanken Vest på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sparebanken Vest

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom