Ticket Feriereiser

Vakre europeiske skisteder du kan besøke i vinter

Del

Skisesongen er igang, og det er på tide å finne frem skiene og teste vakre alper og storslåtte slalåmbakker i Europa. Italia, Østerrike, Frankrike, Spania eller Slovenia – byr alle på skistedene med noe for alle typer skiløpere. Ticket guider deg i jungelen av skisteder, og tipser om hvor du skal dra – både som nybegynnere og som vågal offpiste-kjører.

-          Etter noen tøffe år opplever skistedene igjen at turistene finner veien til dem. Mange lengter etter å kaste seg utfor bakkene – også utenfor de norske skistedene. Bildet av en idyllisk vinter i Alpene frister – der hvit, gnistrende snø, mange heiser og bakker med ulike utfordringer venter – langt borte fra grå slaps og tåke, sier Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef i Ticket.

Østerrike byr på mange skisteder som er enkle å komme seg til. Ichgl - et voksende skisted i hjertet av Tyrol - har noe for enhver smak. Her finner du 240 bakker, både svarte, avanserte løypeutfordringer og lettere bakker – samt et eget barneområde. Hvis du er en ivrig snowboard- og frikjører, blir du ikke skuffet på et besøk til Kitzbühel. Her er det gode puddermuligheter, men også 170 km med vanlige bakker.

-          Fly til Innsbruck, og reiser du før jul; så benytt anledningen til å besøke torgets julemarked omgitt av snødekte alpetopper. Omtrent en times kjøring derfra kommer du til skiløypene i Ishgl. Vil du ha en rimelig, men vakker vinteropplevelse, anbefaler vi også å se mot Slovenia, som har totalt ti skisteder som tilbyr både skikjøring i verdensklasse og slake bakker med familieaktiviteter, sier Wolff Andresen.

Kranjska Gora i Slovenia er et flott vintersted for skikjøring og mange vinteraktiviteter for store og små. De slake bakkene er egnet for nybegynnere og middels gode skiløpere. Du kan også la skiene stå for en dag og besøke andre vinterattraksjoner som den berømte frosne fossen Lucifer, isklatring med guide og oppleve fantastiske vinterturer.

Et utvalg av Europas skisteder

  • Tignes, Frankrike: Passer alle ferdighetsnivåer. Skisted ligger høyt og har lange nedfarter.
  • Mürren, Sveits: Pittoresk, bilfritt skisted. Passer alle ferdighetsnivåer.
  • Cortina, Italia: Italias eldste skisted som tilhører verdens største heissystem. Passer alle ferdighetsnivåer.
  • Ochsenkopf, Tyskland: Et koselig skisted for familier og for de som vil bli mer sikker i sin skikjøring. Passer for nybegynnere.
  • Baqueria-Beret, Spania: Et av de største stedene i Pyreneene med mulighet for egen produksjon av snø. Passer alle nivåer av skiferdigheter.
  • Levi, Finland: Snøsikker, et av verdene nordligste steder midt i Lapplands villmark. Passer best for nybegynnere til mellomnivå.
  • St. Anton, Østerrike: Et av verdens eldste skisteder. Snøsikkert og et paradis for offpist-elskere. Her trives du som er på mellom- til avansert nivå mht skiferdigheter.


 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Ticket Feriereiser

Ticket Feriereiser
Ticket Feriereiser
Fredrik Selmers vei 6
0663 OSLO

90594673http://www.ticket.no

Om Ticket: Ticket er Nordens største feriereisebyråkjede med salg via butikk, på telefon og online. Ticket selger reiser fra samtlige ledende charterselskap, reisearrangører, cruiserederier, flyselskap, hotell og leiebilselskap. Ticket har 68 butikker i Norge og Sverige og online salg i 10 land under varemerkene Ticket, AirnGo og Charter. Ticket Feriereiser eies av investeringsselskapet Braganza.  

Følg pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ticket Feriereiser på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Rush til Kanariøyene når feriereisende velger bort USA i vinter13.1.2023 12:45:38 CET | Pressemelding

Kanariøyene er alltid et populært reisemål for oss nordboere. Etter pandemien har øygruppen blitt enda mer populær og vært et fast innslag i nordmenns ferieplaner i 2022. Når vi i større grad velger bort langreiser og foretrekker å holde oss i Europa så blir Kanariøyene det klare valget for sommervarme i vinterhalvåret, og tiltrekker seg også reisende som vanligvis ville reist til Miami, Karibien eller Asia på ferie.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom