NRK

Vær sammen på NRK

Del

Nå får du selskap på NRK.no gjennom hele døgnet med NRK Alltid sammen - #nrkalltidsammen.

Norge er inne i en svært spesiell situasjon, og mange av oss må være mye innendørs og alene. Vi har alle behov for selskap og å fylle dagene våre, også med andre ting enn nyheter om koronaviruset. Med livesendingen NRK Alltid sammen er tanken at vi alle skal få litt selskap gjennom døgnet på NRK.no.Det blir en blanding av innhold fra store deler av NRK. Det blir for eksempeldirektesendinger fraP3, litt sakte-TV i beste NRK-ånd, og humor fra NRKs underholdningsavdelingsom forhåpentligvis kan hjelpe deg med å få et avbrekk fraden kaotiske tilstanden verden er i nå.  

Sendingen startetorsdagkl. 06.00 med direktesending fra P3morgen. Foreløpig er det ikke satt noen sluttdato for initiativet.  

Aldri alene 

NRK vil fortløpende utvikle direktesendingen i samarbeid med publikum, derfor kommer det mer innhold etter hvert. Men vi skrur aldri av, og når vi ikke har annet innhold fra NRKjobber vi med et sakte-TV-konsept som publikum kan glede seg til. Det kommer i løpet av dagen.  

-Vi inviterer dem som følger med til å chatte med oss og komme med innspill til innhold. Nå prøver vi noe ganske nytt, og tjenesten blir i stor grad tilmens vi går. Og vi gjør det sammen!Vårt håper er at ingen skal måtte være alene i denne vanskelige tiden, og det føles riktig at NRK som eies av alle gjør et forsøk på å bringe folk sammen, sier nettsjef i NRK, Hildegunn Amanda Soldal. 

Slik deltar du 

Sendingen foregår i en egen video forsiden til NRK.noOg påNRK.no/alltidsammen blir det et “chattevindu” der alle kan skrive inn en melding med hva de ønsker å se mer av eller gi andre kommentarer.  

 

Kontakter

Bilder

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no
Som allmennekringkaster skal NRK fylle viktige sosiale, kulturelle og demokratiske behov i det norske samfunnet. NRK tilbyr et bredt og variert medietilbud for det norske publikum gjennom NRK.NO, NRK TV, NRK Radio, fem TV-kanaler og 14 radiokanaler. Nær ni av ti nordmenn tar daglig del i innhold fra NRK på en eller flere plattformer.