AF Gruppen

Utvikler nytt industriområde utenfor Narvik for Nordkraft

Del

Målselv Maskin & Transport, et selskap i AF Gruppen ASA, har inngått avtale med Nordkraft Prosjekt AS om anleggsarbeider for utvikling av et nytt industriområde i Kvanndalen utenfor Narvik. Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på 162 MNOK, eksl. mva.

Illustrasjonsfoto fra Målselv Maskin & Transport, foto: David Gonzalez
Illustrasjonsfoto fra Målselv Maskin & Transport, foto: David Gonzalez

Prosjektet omfatter bygging av infrastruktur, tilførselsveier og utvikling av tomtearealer. Det skal etableres nødvendig teknisk infrastruktur som VA og elektro, samt kraftforsyning til nyetablert transformatorstasjon i det nye industriområdet. Arbeidene planlegges med oppstart i juli 2022 og forventes avsluttes høsten 2023.

- Vi er glade for tillitten Nordkraft viser oss ved at de ønsker å samarbeide med oss i dette meget spennende prosjektet. Det er veldig inspirerende å bidra på denne store satsingen innen det grønne skiftet og bidra til gode fasiliteter for etablering av kraftkrevende industri i Nord-Norge, sier Erik-Anders Helin, daglig leder i Målselv Maskin & Transport.

Målselv Maskin & Transport har gode erfaringer fra tidligere samarbeid med Nordkraft, blant annet fra anleggsarbeider for utbygging av Sørfjord vindpark i Tysfjord 2018-2019 og videre gjennom 2020 og 2021 om diverse utbedrings- og serviceoppdrag.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjonsfoto fra Målselv Maskin & Transport, foto: David Gonzalez
Illustrasjonsfoto fra Målselv Maskin & Transport, foto: David Gonzalez
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 27 mrd kroner i 2021 og har i dag ca 5400 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom