Bilder Nordic School of Photography

Utstilling på Cyan Galleri: Drømmen om lykkelandet

Del

14. desember åpner utstillingen «Drømmen om lykkelandet» - et resultat av et fire måneders langt mentorprogram arrangert av fotoskolen Bilder Nordic, med fotoredaktør og kurator Cheryl Newman i spissen.

Foto: Hrafnildur Bjørk
Foto: Hrafnildur Bjørk

«Dette er elleve ulike fortellinger om hva som skjer når historiene og drømmene vi bærer på, finner sin fotografiske form og endelig kan bli fortalt gjennom høyst personlige prosjekter» sier fotoredaktør og kurator Cheryl Newman.

I forbindelse med høstens mentorprogram med Cheryl Newman, har elleve deltakere arbeidet over fire måneder og stiller nå ut resultatet på Cyan Galleri i Oslo. Cheryl Newman har invitert gjester fra sitt store nettverk, og deltakerne har fått veiledning av Andrea Gjestvang, Aron Mörel, Sian Davey og Tim Clark. Utstillingen tar for seg refleksjoner rundt mental helse, seksualitet, familie, identitet, natur, tid, drømmer og minner.

Utstillingen åpner 14. desember 2018 kl 18:00, og holder åpent til 16. desember på Cyan Galleri. Fullt program kan sees her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Hrafnildur Bjørk
Foto: Hrafnildur Bjørk
Last ned bilde

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg saker fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom