AF Gruppen

Utfører grunnarbeidene for et nytt logistikkanlegg i Eskilstuna

Del

AF Gruppens datterselskap Kanonaden Entreprenad Mälardalen har fått i oppdrag å gjennomføre grunnarbeidet for et nytt logistikkanlegg i Eskilstuna.

Kontraktsbeløpet er 142 MSEK, ekskl. mva.

Anlegget skal oppføres på et område på 28 hektar og med et byggeareal på nesten 80 000 m2, inkludert tre automatiserte lagerhus og store rangeringsområder for lastebiler og jernbanespor.

Grunnarbeidet omfatter løsgjøring av 280 000 kubikkmeter fjell der løsmassene skal brukes i prosjektet. Kanonadens datterselskap Bergbolaget skal utføre sprengningsarbeidet.
Oppdragsgiver er Tommy Allström Byggproduktion AB.

-Det at Kanonaden ble tilkjent dette oppdraget, bekrefter at selskapet har lykkes med sin strategi om å spesialisere seg på logistikkanlegg, sier Bård Frydenlund, konserndirektør for forretningsområdet Sverige i AF Gruppen.

Med oppdraget i Eskilstuna bidrar Kanonaden nå til byggingen av Mälardalens to største logistikksentre. Selskapet utfører allerede grunn- og anleggsarbeid for Dagabs nye logistikksenter utenfor Stockholm.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 22,6 mrd kroner i 2019 og har i dag ca 5700 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom