Uno-X Mobility

Uno-X sykler Flandern Rundt med to lag

Del
I dag kom nyheten fra Flanders Classics om at herrelaget har fått invitasjon til Flandern Rundt. Fra før var det kjent at kvinnelaget som har WorldTeam-lisens sykler Flandern Rundt.
Uno-X Pro Cycling Team herrer 2022 sesongen Foto: WordUp Projects
Uno-X Pro Cycling Team herrer 2022 sesongen Foto: WordUp Projects

Flandern Rundt / Ronde van Vlaanderen er kanskje et av verdens mest berømte sykkelritt og en av de store belgiske vårklassikerne på UCI WorldTour-kalenderen. Rittet for herrene går den 3. april og er en enormt stor sykkelfest. Uno-X Pro Cycling Team er også invitert til flere andre store vårklassikere på WorldTour-nivå, slik som Paris – Roubaix, Omloop Het Nieuwsblad og Gent Wevelgem. 

-Belgia er spesielt for oss og nå har vi blitt invitert til det største rittet de har. Jeg har selv opplevd Ronde på nært hold flere ganger og det er en personlig drøm som går i oppfyllelse. Jeg kan nesten ikke tro at det er sant. Invitasjonene til ritt på WorldTour-nivå betyr at vi skriver norsk og dansk idrettshistorie for tiden. Vi ønsker at lagene våre skal skape enda mer entusiasme omkring sykling og vi kunne ikke fått en bedre arena å vise oss frem på, sier Jens Haugland daglig leder i Uno-X Norge / Uno-X Sykkel. 

Nå skal laget gi seg i kast med de kjente brosteinsbelagte bakkene, Koppenberg, Kwaremont, Paterberg m.fl. Det blir en herlig utfordring, og laget håper å markere seg. 

-Det er ganske vilt å bli invitert til Flandern Rundt. Det blir det tredje monumentet for vårt lille setup, som har vokst seg stort. Det blir en tøff, men utrolig artig opplevelse å se våre drakter i det som er sykkelsportens hjemland - Belgia. Jeg har tidligere deltatt i rittet, både som rytter og som leder, og det er virkelig noe spesielt for meg å bli invitert dit, sier Kurt Asle Arvesen sportslig leder i Uno-X Pro Cycling Team.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Uno-X Pro Cycling Team herrer 2022 sesongen Foto: WordUp Projects
Uno-X Pro Cycling Team herrer 2022 sesongen Foto: WordUp Projects
Last ned bilde

Om Uno-X Mobility

Uno-X Mobility
Uno-X Mobility
Gladengveien 2
0661 Oslo

http://www.unoxmobility.no

Uno-X Mobility er et av fire forretningsområder i Reitan Retail ved siden av REMA 1000 Norge, REMA 1000 Danmark og Reitan Convenience. Uno-X Mobility sin misjon er å utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet. Selskapet har virksomhet i Norge og Danmark og er representert i markedet med varemerkene Uno-X og YX. Med over 800 utsalgssteder tilbys drivstoff, Svanemerket bilvask og lynlading til kunder over hele Norge og Danmark. Uno-X Mobility har også en sterk lidenskap for sykling som en viktig løsning for mer bærekraftig mobilitet. 

 

Følg pressemeldinger fra Uno-X Mobility

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Uno-X Mobility på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Uno-X Mobility

Uno-X Pro Cycling Team sykler UCI Women’s WorldTour i 20229.12.2021 11:41:23 CET | Pressemelding

Kvinnesatsingen i det norske profesjonelle sykkellaget Uno-X Pro Cycling Team har fått UCI Women’s WorldTeam lisens fra 2022, og skal konkurrere på øverste nivå i internasjonal sykkelsport. I 2016 ble første sesong av Women’s WorldTour gjennomført. I 2022 skal det for første gang arrangeres Tour de France for kvinner, i en sesong med over 20 planlagte WWT-ritt verden over fra mars til oktober. Sykkelhistorie Uno-X Mobility er et forretningsområde i Reitan Retail, ved siden av REMA 1000 i Norge og Danmark samt Reitan Convenience. Uno-X har virksomhet i Norge og Danmark og eier og driver Uno-X Pro Cycling Team Team. -Nå skriver vi internasjonal sykkelhistorie. Det er helt fantastisk at vårt eget profesjonelle kvinnelag i sykkel skal stå på startstreken når Tour de France Femmes arrangeres for aller første gang. Dette er mangfold og bærekraftig mobilitet i praksis, sier Ole Robert Reitan, CEO Reitan Retail. Bærekraftig mobilitet Sykling til ulike formål får økende internasjonal oppmerksom

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom