Unloc

Unloc og Certego inngår nasjonalt samarbeid

Del

Unloc har utviklet en løsning som lar kunden bruke mobil telefonen til å åpne dører og dele digitale nøkler like enkelt som det er å sende en tekstmelding. Nå inngår de et nasjonalt samarbeid med Certego, en landsdekkende, komplett sikkerhetsleverandør som tilbyr bred kunnskap og helhetsløsninger innenfor sikkerhet. Samarbeidet omhandler både privat- og bedriftsmarkedet.

All utvikling skjer på Unloc sine kontorer i Oslo. Foto: Mats Taugard Bakken
All utvikling skjer på Unloc sine kontorer i Oslo. Foto: Mats Taugard Bakken

Digitalisering av nøkler er uunngåelig og Unloc møter stor interesse i markedet. For å lykkes i markedet er det likevel avgjørende for Unloc å tilknytte seg de dyktigste samarbeidspartnerne. Certego vil fungere som installatør og distributør av digitale låser og Unlocs løsning, til både nye og gamle prosjekter.

For Certego er avtalen tilsvarende viktig da den fører til flere oppdrag samtidig som de kan tilby en ny, unik og verdiøkende tjeneste som blir etterspurt av kundene i større og større grad. I tillegg er det viktig for Certego å synliggjøre at de kontinuerlig følger med på hva som skjer i markedet når det gjelder nye digitale løsninger. Samarbeidet med Unloc er et resultat av et slikt fokus.

Salgssjef i Unloc, Terje Skog Jenssen, uttaler følgende i forbindelse med avtalen;

-       Vår visjon er å gjøre hverdagen enklere for alle med en inngangsdør. Vi ønsker å gi alle muligheten til å dele en digital nøkkel med familiemedlemmer, håndverkeren og budbil sjåføren, like enkelt som å sende en tekstmelding.Unloc er derfor veldig fornøyd med å ha inngått en strategisk viktig samarbeidsavtale med en skandinavisk sikkerhetsleverandør som Certego som kan hjelpe oss med akkurat dette. Avtalen gir Unloc en fundamental “stepping stone” for økt utbredelse av våre løsninger som muliggjør opplåsing av dører med mobiltelefon. Samtidig får Certego en etterlengtet spennende verdiøkende løsning inn i sitt tjenestesortiment, avslutter Skog Jenssen.

Om Certego AS

CERTEGO tilbyr bred kunnskap og helhetsløsninger innenfor sikkerhet. Med åpne sikkerhetsløsninger og sikkerhetstjenester skaper de økt sikkerhet og trygghet for eiendommer og mennesker.

En sikkerhetsløsning er en viktig investering, som omfatter mye mer enn bare produkter og teknologi. Hos CERTEGO får kunder alltid tilgang til ledende varemerker i sikkerhetsbransjen. Certego anbefaler den løsningen som oppfyller nettopp kundens behov på beste måte. Med rett teknologi, fremtidssikre produkter og rett økonomi i hvert prosjekt. Vår lange erfaring med sikkerhetsbehov gir kundene en trygg partner. For alt det man vil beskytte.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

All utvikling skjer på Unloc sine kontorer i Oslo. Foto: Mats Taugard Bakken
All utvikling skjer på Unloc sine kontorer i Oslo. Foto: Mats Taugard Bakken
Last ned bilde

Om Unloc

Unloc
Unloc
Grundingen 2
0250 Oslo

+47 97 52 02 50https://unloc.no

Unloc er en startup som har tatt de beste elementene fra techindustrien og designet selskapet for kreativitet og menneskelig interaksjon. All utvikling og innovasjon gjøres fra våre kontorer i Oslo hvor vi eksperimenterer for å lære, og benytter teknologi som oksygen for å dyrke nye idéer. Vi bruker denne praksisen i nøkkelindustrien - et marked bestående av mange selskaper med tradisjonell tankegang rundt nøkkelhåndtering.

 Dette gir oss et sterkt konkurransefortrinn. Vi tror at Unloc er det eneste selskapet i verden med evne til å revolusjonere hvordan nøkler brukes og deles, ved å bygge et nytt økosystem. Vi grep en idé som vi dedikerer oss selv til. Vi kommer ikke til å kaste bort muligheten.

Følg saker fra Unloc

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Unloc på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Unloc

Overtegnet på tre timer — oppstartsselskapet Unloc henter 6,9 millioner. Og de ansatte høyner med 3,2 millioner.28.3.2019 06:30:00 CETPressemelding

Unloc gjør det like enkelt å dele en nøkkel som det er å sende en tekstmelding. I 2018 gjennomførte de sin første investeringsrunde, og nå i mars har de igjen vært i markedet for å tilføre frisk kapital. Emisjonen ble overtegnet i løpet av noen timer av eksisterende aksjonærer, med flere interessenter enn det fantes tilgjengelige aksjer. Nå skal selskapet rigges for stadig større oppdrag og flere strategiske samarbeid.