AlfaCare

Unik norsk nettbutikk lansert

Del

Welli er et nytt medlem i AlfaCare-familien - en ny norsk nettbutikk med et av Norges største utvalg av produkter for trening, helse og velvære. Her får du alt fra knestøtter til tredemøller og treningsstrikk!

Welli.no - ny norsk nettbutikk for helse, velvære og trening.
Welli.no - ny norsk nettbutikk for helse, velvære og trening.

AlfaCare har i 20 år solgt produkter til trening, helse og velvære. Kundene er fysikalske klinikker, sykehus, toppidrettsutøvere og alle som driver med breddeidrett.

Suksessen med AlfaCare gjør at det lanseres en egen nettbutikk for forbrukeren. Nordmenn vil i stadig økende grad selv kjøpe produkter til trening, helse og velvære. Derfor lanserer AlfaCare nå www.welli.no med tusenvis av produkter innen disse kategoriene.

Produktene behøver ikke være forbeholdt klinikker og profesjonelle terapeuter. Stadig flere private går til innkjøp av produkter som knestøtter, treningsutstyr og massasjeapparater.

En av fordelene ved å handle hos Welli er personlig veiledning fra topp serviceinnstilte medarbeidere, blant dem fysioterapeuter med lang yrkeserfaring.

Welli.no er 100 prosent norskeid.

- Vårt mål er å ha topp kvalitet, best service og et av Norges beste utvalg innen trening, helse og velvære, sier daglig leder Torkild Haugan i Welli og AlfaCare AS.

AlfaCare ble etablert på Notodden i 2002 og er i dag også etablert i Sverige og Danmark. Lageret til Welli er på Notodden, og de tilbyr hurtig levering til hele landet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Welli.no - ny norsk nettbutikk for helse, velvære og trening.
Welli.no - ny norsk nettbutikk for helse, velvære og trening.
Last ned bilde
Skiskytterjentene Ingrid Landmark Tandrevold og  Tiril Eckhoff med Ropes Bungee Duo Trainer.
Skiskytterjentene Ingrid Landmark Tandrevold og Tiril Eckhoff med Ropes Bungee Duo Trainer.
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om AlfaCare

AlfaCare
AlfaCare
Heddalsveien 11, Bygg 140
3674 Notodden

35 02 95 95http://www.alfacare.no

AlfaCare AS ble stiftet i november 2002. Vi hjelper deg med produkter til forebygging og lindring av muskel- og leddplager, idrettsskader og velvære.

Mange av våre produkter brukes profesjonelt på fysikalske institutt, sykehus, institusjoner, så vel som på arbeidsplassen, privat og av toppidrettsutøvere. Vi samarbeider tett med fysioterapeuter, naprapater og kiropraktorer, og er opptatt av at våre produkter skal holde et høyt kvalitetsnivå.

Vi arbeider med å dokumentere effekt ved bruk av våre produkter i forbindelse med belastningslidelser og idrettsskader. Hvis du har eller kjenner noen som har oppnådd gode resultater ved bruk av noen av våre produkter er vi takknemlige for å høre fra deg.

I 2022 åpnet vi en webshop rettet mot forbrukermarkedet, Welli.no.

Følg pressemeldinger fra AlfaCare

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AlfaCare på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.