Det Norske Bibelselskap

Ukrainas regjering med utmerkelse til Bernt G. Olsen

Del

Det ukrainske kulturdepartementet har tildelt bibelmisjonsleder Bernt G. Olsen i Det Norske Bibelselskap sin fortjenstmedalje for «aktiv rolle i utviklingen av kultur og åndelighet i Ukraina».

På denne måten ønsker den ukrainske regjeringen å uttrykke nasjonens dype takknemlighet overfor Det Norske Bibelselskap for støtten til bibelarbeidet i landet.

Det løftes fram også at dette har vært særlig viktig med tanke på den pågående krisen i landet. Også Det ukrainske bibelselskap uttrykker sin takknemlighet overfor Bernt G. Olsen, Det Norske Bibelselskap og fellesskapet av bibelselskaper for samarbeid og støtte.

Olsen har tidligere blitt utnevnt til æresdoktor i Ukraina, mottatt en utmerkelse fra patriarken og mottatt presidentens klokke.

Nøkkelord

Kontakter

Ingeborg Mongstad-Kvammen, generalsekretær
imk@bibel.no, tlf. 47 97 64 64

Bilder

Om Det Norske Bibelselskap

Det Norske Bibelselskap
Det Norske Bibelselskap
Bernhard Getz gate 3
0165 OSLO

47 97 64 50http://www.bibel.no

Det Norske Bibelselskap er en stiftelse, grunnlagt i 1816. Formålet er på interkonfesjonelt grunnlag «å utbre Den hellige skrift». Dette gjøres gjennom oversettelse, forlagsvirksomhet, bibelbruk og innsamling til internasjonalt bibelarbeid, i samarbeid med United Bible Societies (UBS). Bibelselskapet er økumenisk og er Norges ledende oversetterorgan og utgiver av Bibelen.

Følg saker fra Det Norske Bibelselskap

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Det Norske Bibelselskap på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Det Norske Bibelselskap

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom