Norsk Arbeidsmandsforbund

Uformelle samtaler i vekterstreiken strandet - varsler nytt uttak

Del

Det har de siste dager vært uformell dialog mellom partene for å prøve å finne en løsning på vekterstreiken, disse har dessverre vært uten resultater.

Arbeidsgiverne har ikke heller ikke nå vært villige til møte oss på våre krav og konflikten fortsetter derfor på sin 11 uke. 

Vi hadde håpet vi skulle klare å finne en løsning og beklager sterkt konsekvensene dette får for tredjepart. Ikke minst beklager vi for våre medlemmer som har fortjent at deres arbeidsgivere hadde kommet dem i møte.

Vi har i dag varslet et nytt uttak på i alt 95 medlemmer gjeldende fra midnatt 1.desember. Uttaket gjelder kun Securitas og er en forsterkning av tidligere uttak, samt at vi tar ut våre medlemmer ved heliporten i Hammerfest.

Vedlagte bilder er til fritt bruk. Fotograf er Simen Strømme. 

Kontakter

Bilder

Om Norsk Arbeidsmandsforbund

Norsk Arbeidsmandsforbund
Norsk Arbeidsmandsforbund
Grubbegata 6
0179 Oslo

815 45 100http://www.arbeidsmandsforbundet.no

Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF) ble stiftet i 1895 av anleggsarbeidere. I dag organiserer forbundet rundt 33.000 medlemmer. Forbundet organiserer også øvrige grupper som ikke kommer under bestemte fag- eller industriforbunds virkeområder. Herunder ungdommer som er under utdanning rettet mot forbundets virkeområder. Forbundet er tilknyttet Landsorganisasjonen i Norge (LO), som har over 900.000 medlemmer. Forbundets fremste formål er å organisere arbeidstakere og opprette tariffavtaler for å sikre medlemmene gode lønns- og arbeidsvilkår.

Følg pressemeldinger fra Norsk Arbeidsmandsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Arbeidsmandsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Arbeidsmandsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom