Skanska Norge

UCO har signert kontrakt med Statsbygg om levering av rigg- og drift-tjenester til prosjektet nytt regjeringskvartal

Del

UCO, som er et heleid datterselskap av Skanska Norge AS, har signert kontrakt med Statsbygg om rigg- og drift til prosjektet Nytt Regjeringskvartal. Kontrakten har en verdi på 563 millioner kroner og inngår i ordrereserven for Norden i fjerde kvartal.

Jostein Stormo, adm. dir UCO
Jostein Stormo, adm. dir UCO

Prosjektet omfatter prosjektering, etablering, drift og avhending av alle installasjoner som er felles for entreprenørene som er involvert i gjennomføring av første byggetrinn på det nye regjeringskvartalet. Dette gjelder for eksempel midlertidig teknisk infrastruktur, fellesarealer, serviceytelser og dagrigger.

Prosjektet gjennomføres som en samspillsentreprise. UCO vant tilbudskonkurransen allerede i mai 2020 og siden den gang har partene gjennomført en samspillsfase. Denne resulterer i at det nå inngås en totalentreprisekontrakt. Kontraktsperioden er fra oktober 2021 til oktober 2026.

- Det nye Regjeringskvartalet er et stort og komplekst prosjekt, og vi er glade for at Statsbygg har valgt en felles rigg- og driftskontrakt for hele utbyggingen. Vi tror dette er fremtidens måte å drifte store bygg- og anleggsplasser på og satser strategisk inn mot dette markedet. Vi har gjennomført en god samspillsfase og vi ser frem til å bidra til å skape merverdi for alle aktører i gjennomføringen av prosjektet, forteller Jostein Stormo, administrerende direktør i UCO.

I gjennomføringen av prosjektet samarbeider UCO tett med morselskapet Skanska Norge AS.

 

Kontakter

Jostein Stormo, adm. direktør UCO: 95 87 74 01
Kristian Brende, konserndirektør Skanska Norge AS - ansvar for Forretningsområde Spesialister: 98 21 02 29
Geir Nordal Linge, kommunikasjonssjef Skanska Norge AS: 92 25 11 25

Bilder

Jostein Stormo, adm. dir UCO
Jostein Stormo, adm. dir UCO
Last ned bilde

Om Skanska Norge

Skanska Norge
Skanska Norge
Lakkegata 53
0107 Oslo

40 00 64 00http://www.skanska.no

UCO er en utleie- og serviceleverandør spesialisert på maskiner og riggtjenester til profesjonelle brukere innen bygg, anlegg, industri og offentlige virksomheter. Selskapet er et heleid datterselskap av Skanska Norge AS. 

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Norge er ett av ni hjemmemarkeder der Skanska har virksomhet.

Følg pressemeldinger fra Skanska Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Skanska Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Skanska Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom