Norges Fotballforbund

U21-kamp utsatt på grunn av koronasmitte

Del

En hviterussisk spiller har testet positivt på korona. Kveldens U21-landskamp blir dermed utsatt.

EM-kvalifiseringskampen skulle etter planen spilles i kveld klokken 19 på Marienlyst Stadion i Drammen.

- Det hviterussiske laget ble i henhold til protokoll testet ved ankomst Norge. En spiller har testet positivt på korona, og NFF har i samråd med smittevernoverlegen i Drammen kommune utsatt kampen. Det hviterussiske laget ble umiddelbart satt i karantene, og NFF er nå i dialog med smittevernoverlegen i Drammen kommune og Folkehelseinstituttet med hensyn til smittevern, smittesporing og raskest mulig sikker uttransportering av laget, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn.

- Vi har forsøkt å kartlegge hvilke spillere som er nærkontakter av den smittede spilleren. Laget har vært samlet i flere dager i forbindelse med landskamp mot Kypros hjemme i Hviterussland sist helg og på reise til Norge. Derfor er hele laget satt i smittekarantene som følge av den positive koronaprøven, og de kan ikke møte et annet lag i kamp, sier smittevernoverlege Einar Sagberg i Drammen kommune.

For ytterligere informasjon eller kommentarer, kontakt:

Nils Fisketjønn, konkurransedirektør i NFF, mobil 930 55 825

Einar Sagberg, smittevernoverlege i Drammen kommune, mobil 928 10 975

Om Norges Fotballforbund

Norges Fotballforbund
Norges Fotballforbund
Sognsveien 75 J
Oslo

21 02 93 00https://www.fotball.no

Følg saker fra Norges Fotballforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Fotballforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Fotballforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom