TV 2

TV2.no forsterker med fire ansettelser

Del

TV 2 styrker sin digitale slagkraft ytterligere med fire nye signeringer til TV2.no-satsingen. Denne gangen fra NRK, Dagbladet, Drammens Tidende og Avisa Oslo.

Foto: TV 2
Foto: TV 2

TV 2s satsing på TV2.no fortsetter med uforminsket styrke. Mediehuset har i denne omgang ansatt to nyhetsreportere, en breakingreporter og en frontredigerer. I stillingen som nyhetsreporter tiltrer Torgeir Knutsen (27) fra NRK og Renold T. Christopher (33) fra Avisa Oslo, som begge starter i løpet av sommeren.  

Torgeir Knutsen kommer fra NRKs klimaredaksjon, har jobbet i Aftenposten/E24 og Romerikes Blad, og vikarierte som nyhetsreporter på TV2.no for noen år siden. returnerer han til redaksjonen. 

Renold T. Christopher kommer fra Avisa Oslo, hvor han har jobbet som breakingjournalist det siste året. 33-åringen har også lang erfaring med forbrukerjournalistikk, etter nærmere seks år i TV 2 hjelper deg og Matkontrollen i produksjonsselskapet Mastiff. Han har også flere års erfaring fra NRK Hordaland. 

– Begge disse journalistene har god evne til å jobbe frem egensaker om temaer folk er opptatt av, som er svært viktig for TV2.no å lykkes med fremover. Vi gleder oss stort til å få disse dyktige folkene på laget, sier Nyhets- og aktualitetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække.  

Jeanette Nyhammer Vik (28) fra Dagbladet er allerede i gang som breakingreporter i TV 2. I Dagbladet jobbet Jeanette både som breaking-, nyhets- og videojournalist. Hun har også vært innom NRK, og har journalistutdanning fra OsloMet.

Knut Storvik (37), tidligere frontsjef i Drammens Tidende, starter som frontredigerer i TV 2 i løpet av juni. Knut har tidligere jobbet blant annet i Romerikes Blad, og mange år i Gudbrandsdølen Dagningen. Han er utdannet både journalist og statsviter.  

– Med disse rekrutteringene fortsetter vi å styrke kjernen av TV2.no-desken, som er helt essensiell i vår historiske satsing på breaking. Vi ser frem til at disse skal sette sine fotavtrykk på TV2.no, avslutter Solbrække.  

For ytterligere kommentarer og spørsmål, ta kontakt med:
Sjef for TV2.no, Derek Bjølgerud, på 971 25 078 eller Derek.Bjolgerud@tv2.no
Nyhets- og aktualitetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække, på 414 23 346 eller Karianne.Solbraekke@tv2.no  

Bilder

Foto: TV 2
Foto: TV 2
Last ned bilde
Torgeir Knutsen. Foto: Privat
Torgeir Knutsen. Foto: Privat
Last ned bilde
Renold T. Christopher. Foto: Privat
Renold T. Christopher. Foto: Privat
Last ned bilde
Jeanette Nyhammer Vik. Foto: Privat
Jeanette Nyhammer Vik. Foto: Privat
Last ned bilde
Knut Storvik. Foto: Privat
Knut Storvik. Foto: Privat
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom