Allente

Tv på hotell snart like bra som hjemme

Del

Denne sommeren lanserer Allente en tjeneste som gir hotellgjester en helt ny tv-opplevelse, med mål om å gi den samme følelsen man får hjemme i tv-sofaen. «Vi har utviklet en tjeneste som gir en like bra tv-opplevelse som hjemme, med mindre kompleksitet for hotellene», sier Roger von Zernichow, B2B-direktør i Allente.

Tv-distributøren Allente, en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer, lanserer i sommer en tjeneste som retter seg mot hotellbransjen i Norden. Med tjenesten, som er en app utviklet for Androids tv-plattform, kan hotellene gi sine gjester en like bra tv-opplevelse som den de får hjemme i tv-sofaen.

Roger von Zernichow, B2B-direktør i Allente: «Kvaliteten på underholdningen man får på rommet er viktig når man bor på hotell, både når man reiser alene og når man er der sammen med andre. Vi har derfor utviklet en tjeneste som gir gjesten en like bra tv-opplevelse som den man får hjemme, med mindre kompleksitet for hotellene».

Den nye appen er basert og bygget på Androidplattformen for tv og skal lanserer i hele Norden. Tjenesten innebærer større fleksibilitet i valget av tv-kanaler, og gir gjestene mulighet til å bla i innholdet på en helt ny måte, pause og spole i programmer, samt se sendinger man gikk glipp av. Selv hotellets egen informasjon kan integreres i tjenesten på en måte som er lett tilgjengelig, eksempelvis tilgang til ulike sider som kan være av interesse for gjesten.

Enklere for hotellene

Å kunne tilby tv-underholdning har hittil betydd store kostnader for hotellene, både hva gjelder installasjon og vedlikehold. Med den nye tjenesten kreves bare en kompatibel tv og internettoppkobling, så er innholdet klart til å vises på rommet.

Som et første steg er tjenesten utviklet for tv-apparater fra Phillips. LG og Samsung kommer noe senere i utrullingen.

Mikael da Fonseca, salgsdirektør i Norden og Baltikum for Phillips Professional Display Solutions: «Dette prosjektet er et langt steg fremover i utviklingen av tv-opplevelsen utenfor hjemmet, både på hotell og offentlige plasser. Partnerskapet med Allente har vært utrolig givende, da vi begge jobber med den nyeste teknologien. Jeg ser frem til å få lansere denne innovasjonen på Phillips Profesjonelle Mediasuite TV. Med denne løsningen kan vi sammen dekke alle behov – TV on demand, lineære kanaler og gjestens eget innhold via vår Chromecast Built-in».

Neste steg er sykehus og eldrehjem
Å lansere tjenesten for hotell i Norden er et første steg i utrullingen av tjenesten. På neste punkt på listen står institusjoner som sykehus og eldrehjem.

Roger von Zernichow: «Samtidig som vi ruller ut denne tjenesten mot hotellbransjen, ser vi også på hvordan vi skal kunne inkludere flere kategorier – og der står institusjoner først i køen. Vi har også spennende planer for utvikling av tjenesten, som allerede er i gang, og som vi ser frem til å fremover kunne presentere mer om».

Mer informasjon om tjenesten finnes her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Last ned bilde
Roger von Zernichow, B2B-direktør Allente
Roger von Zernichow, B2B-direktør Allente
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Allente

Allente
Allente
Snarøyveien 30
1331 FORNEBU

67 89 00 00

Allente er en nordisk TV-distributør som tilbyr TV-løsninger av høy kvalitet via både satellitt og bredbånd til over en million kunder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Selskapet ble grunnlagt i mai 2020 etter en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer. Det nye selskapet har hovedkontor i Stockholm og Oslo, administrerende direktør er Jonas Gustafsson. Selskapet eies 50/50 av Telenor Group og NENT Group.

Følg pressemeldinger fra Allente

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Allente på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Allente

Allente utnevner ny CFO18.8.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Tidligere i sommer annonserte den nordiske tv-distributøren Allente at deres tidligere CFO, Jonas Gustafsson, tar over rollen som administrerende direktør for selskapet etter et suksessfullt første driftsår siden sammenslåingen av Canal Digital og Viasat Consumer. Nå annonserer selskapet at Helge Øien tar over som ny CFO i Allente, med oppstart 1. september. Øien kommer fra stillingen som CFO i Telenor Myanmar og har tidligere vært en del av Telenor Groups finansavdeling, inkludert innenfor områdene M&A og Investor Relations. «Helge Øiens bakgrunn og kompetanse er en perfekt match med Allente når vi nå skal ta det neste steget i vår utviklingsreise og utvider tilbudet vårt denne høsten. I sin nye rolle kommer Helge til å møte et ungt og fremgangsrikt selskap med et fantastisk team, og vi ønsker han hjertelig velkommen», sier Gustafsson. «Å ta steget inn i en tv-bransje som er i rask utvikling blir en svært spennende oppgave som jeg ser frem til å ta del av. Allente har store ambisjoner

Ny administrerende direktør for Allente1.7.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Når tv-distributørene Canal Digital og Viasat Consumer ble slått sammen til nordiske Allente i mai 2020 var det med Bjørn Ivar Moen som administrerende direktør. Etter et år preget av fremgang tar nå Jonas Gustafsson over som administrerende direktør for Allente. Moen slutter og blir ny administrerende direktør for Telenor Sverige. «Det har vært helt fantastisk å lede først Canal Digital, så Allente, gjennom sammenslåingen. På kort tid har Allente etablert seg som en nordisk tv-gigant med over en million fornøyde kunder. Jeg forlater et ungt, men samtidig veldrevet og fremgangsriktig, selskap i gode hender. Jeg ser veldig frem til å følge Allentes videre reise med stor interesse», sier Bjørn Ivar Moen. Jonas Gustafsson har vært kombinert finansdirektør og Head of Operations for Allente siden sammenslåingen. Før det har han vært blant annet administrerende direktør for Viasat Consumer Norden, samt fungerende administrerende direktør for NENT Group Sverige. Å ta steget opp til å bli admi

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom