TV 2

TV 2 viser hockeydamenes OL-kvalifisering

Del

11. til 14. november avgjøres det om Norges kvinnelandslag i ishockey sikres en plass i OL i Beijing. Kampene sendes på TV 2 Sport 2 og TV 2 Play.

TV 2 viser hockeydamenes OL-kvalifisering. Foto: Fredrik Hagen
TV 2 viser hockeydamenes OL-kvalifisering. Foto: Fredrik Hagen

– Vi gleder oss til å endelig få kunne vise frem det norske kvinnelandslaget i ishockey på TV 2, sier Vegard Jansen Hagen, sportsredaktør i TV 2.

Norge møter Ungarn, Polen og Tsjekkia i OL-kvalifiseringen, hvor ett lag går videre til OL. For norsk ishockey vil et avansement være en historisk bragd, da den norske kvinnesiden i ishockey aldri før har vært representert i OL. 

For TV 2 vil OL-kvalifiseringen i tillegg markere en ny milepæl i hockeysatsingen, da dette blir første gang vi viser det norske kvinnelandslaget i aksjon.

– Våre nye iskrigere

– Jentene skal ut i viktige kamper og for første gang prøve å kvalifisere seg til OL. Det blir spennende å følge de norske jentenes kamp på isen. Her er en flott gjeng det er lett å heie på som våre nye iskrigere, sier Hagen

TV 2s hockeyekspert, Jesper Hoel, skal følge kampene sammen med kommentator Sverre Ruud Ellingsen. 

Sendeplan kvinnehockey på TV 2 Sport 2 og TV 2 Play i november:

Torsdag 11. november kl. 15.55: Tsjekkia - Norge (OL-kvalifisering)
Lørdag 13. november kl. 19.55: Ungarn - Norge (OL-kvalifisering)
Søndag 14. november kl. 19.55: Polen - Norge (OL-kvalifisering)

Kontakter

Håvard SolemSenior PR- og medierådgiver

Pressekontakt for Norges nye megahit, Skal vi danse, The Voice, Allsang på grensen, Gullruten, TV 2 Sporten og TV 2s høstlansering.

Tel:+47 934 35 922hvl@tv2.no

Jan-Petter DahlPressesjef

For spørsmål om TV 2s innhold, TV 2 Play, seer- og strømmetall, og sportsrettigheter.
Kontaktperson for TV 2s leder- og redaktørgruppe.

Tel:+47 928 60 363jan-petter.dahl@tv2.no

Bilder

TV 2 viser hockeydamenes OL-kvalifisering. Foto: Fredrik Hagen
TV 2 viser hockeydamenes OL-kvalifisering. Foto: Fredrik Hagen
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom