TV 2

TV 2 styrker TV2.no med 30 nye stillinger

Del

– Dette er den største digitale satsingen i TV 2 siden oppbyggingen av TV 2 Play, sier sjefredaktør i TV 2 Olav T. Sandnes. TV 2 skal nå styrke satsingen på TV2.no med hele 30 nye stillinger.

Sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes. Foto: Eivind Senneset/TV 2.
Sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes. Foto: Eivind Senneset/TV 2.

I dag presenterte TV 2s sjefredaktør Olav T. Sandnes og sjef for TV2.no Derek Bjølgerud en ny satsing for de kommende årene. TV 2 styrker TV2.no med hele 30 nye stillinger, og søker derfor dyktige journalister og digitale hoder.  

– TV2.no skal fortsette å være blant landets største og viktigste nyhetstjenester og derfor styrker vi satsingen kraftig, sier sjefredaktør i TV 2 Olav T. Sandnes.

TV 2 er et stort univers som består av live-TV, strømmetjenesten TV 2 Play, og TV2.no som et nyhetsdrevet nettsted innen alle innholdskategorier; nyheter, sport, programmer og norske produksjoner.  

– Vi har mange med knallsterk digital kompetanse i TV 2 allerede, men vi trenger flere for at vi skal levere på de høye ambisjonene vi har for TV2.no. Derfor forsterker vi laget og lyser ut 30 nye stillinger i denne omgang. Vi vil ha med oss de med høy digital kompetanse, journalistisk teft, et brennende engasjement for innhold og formidling og ikke minst en liten dose galskap, sier sjef for TV2.no, Derek Bjølgerud.  

I første omgang lyser TV 2 ut 30 nye stillinger som skal jobbe med breaking news, direktesendinger, videodesken, sosiale medier, samt underholdnings- og kjendisnyheter.  

– I TV 2 er mulighetene store og utfordringene mange, og man får jobbe sammen med noen av de flinkeste og hyggeligste folka i medienorge. Opp mot tre millioner nordmenn over 18 år benyttet seg av en eller flere av TV 2s tjenester daglig i 2021, så dette er en unik mulighet til å jobbe i et mediehus med enorm gjennomslagskraft. I tillegg får man være med på å bygge opp TV2.no til en enda mer slagkraftig nyhetstjeneste og bli en del av TV 2s digitale spydspiss. Så her er det bare til å kaste seg rundt og søke, oppfordrer Bjølgerud.  

TV 2 skal styrke desken og etablerer i tillegg en helt ny breaking-desk, og er derfor ute etter Norges beste spesialister på «breaking news». Stillingene lyses ut om kort tid, og en av de første stillingene som utlyses er TV 2s nye breaking-sjef.  

For ytterligere kommentarer og spørsmål, ta kontakt med:
Sjef for TV2.no, Derek Bjølgerud, på 971 25 078 eller Derek.Bjolgerud@tv2.no
Nyhets- og aktualitetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække, på 414 23 346 eller Karianne.Solbraekke@tv2.no

Kontakter

Tara NilsenKommunikasjonsrådgiver

For spørsmål om mediehuset TV 2, våre datterselskaper og intern kommunikasjon.
Kontaktperson for TV 2s leder- og redaktørgruppe.

Tel:+47 928 22 508tara.nilsen@tv2.no

Bilder

Sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes. Foto: Eivind Senneset/TV 2.
Sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes. Foto: Eivind Senneset/TV 2.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.