TV 2

TV 2 styrker fotballtilbudet med Europaligaen

Del

TV 2 har sikret seg rettighetene til Europaligaen for de tre kommende sesongene.

Foto: Ole Martin Wold/NTB scanpix
Foto: Ole Martin Wold/NTB scanpix

Det betyr at TV 2 skal vise Europaligaen fra høsten 2018 til våren 2021. I alt vil det bli vist over 200 kamper i året på TV 2-kanalene og på TV 2 Sumo.

- Med Europaligaen kan TV 2 nå tilby det råeste internasjonale fotballtilbudet Norge noen gang har sett, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

TV 2 har i 2018 en pakke med Champions League, Premier League, EM- og VM-kvalifiseringen, Nations League, EM- og VM-sluttspillene og nå Europaligaen.

- Dette er en formidabel samling fotball fra øverste hylle. Dette er noe alle drømmer om å kunne tilby fotballfans i Norge, så i dag står jubelen i taket i TV 2 Sporten, uttaler Jansen Hagen.

Med disse fotballrettighetene vil TV 2 satse betydelig tyngre på TV 2 Sportskanalen fra neste år. Som en del av dette vil blant annet FotballXtra bli lagt over til TV 2 Sportskanalen fra TV 2 Zebra.

- Vårt mål er å servere seerne mest mulig og best mulig live sport. Europaligaen er en attraktiv og ettertraktet rettighet i sterk utvikling. Denne investeringen befester TV 2s posisjon som den fremste formidleren av fotball i Norge, avslutter Vegard Jansen Hagen.

Kontakter

Bilder

Foto: Ole Martin Wold/NTB scanpix
Foto: Ole Martin Wold/NTB scanpix
Last ned bilde
Vegard Jansen Hagen er sportsredaktør i TV 2.
Vegard Jansen Hagen er sportsredaktør i TV 2.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom