TV 2

TV 2 sender samtlige 380 Premier League-kamper

Del

TV 2 får sende alle de 380 kampene fra Premier League neste sesong.

Dette fikk TV 2 bekreftet fra Premier League i går kveld. Sammen med alle kampene fra LaLiga og Champions League er det 900 internasjonale toppkamper fra august 2021 til mai 2022.

- Dette er en nyhet sportsredaksjonen mottar med både glede og lettelse. Vårt mål er å skape det beste fotballtilbudet i Norge noensinne, og da er det viktig å kunne tilby alle kamper til alle supportere - uansett klubb, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Når Premier League starter fredag 13. august møtes nyopprykkede Brentford og Arsenal klokken 21.00. 

De øvrige kampene i første runde er:

Lørdag 13.30:
Manchester United – Leeds

Lørdag 16.00:
Chelsea - Crystal Palace
Everton - Southampton
Leicester - Wolverhampton
Burnley - Brighton
Watford - Aston Villa

Lørdag 18.30:
Norwich - Liverpool

Søndag 15.00:
Newcastle - West Ham

Søndag 17.30:
Tottenham - Manchester City

I tillegg til Premier League, Champions League og LaLiga har TV 2 rettighetene til VM-kvalifisering, Nations League og alle privatlandskampene i året som kommer.

- Etter EM tar vi en ørliten fotballpause før vi lader opp til tidenes fotballsesong på TV 2. Vår sportsredaksjon er klare for å formidle alle de store øyeblikkene til seerne. Hver eneste kamp og hvert eneste spark får man på TV 2-kanalene og TV 2 Play i månedene som kommer, forteller Vegard Jansen Hagen.

Kontakter

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom