TV 2

TV 2 sender fra VM i innebandy

Del

VM i innebandy for kvinner starter denne helgen i Sverige. Senere er det VM for herrene i Finland. TV 2 sender fra mesterskapet.

I går sendte TV 2 basketball-landskampen mellom Norge og Kosovo i Haukelandshallen i Bergen. Nå er det klart for VM i innebandy på TV 2. Kvinnene starter i morgen 27. november, mens herrene begynner 4. desember 

– Gårsdagens basketlandskamp i Haukelandshallen var en nydelig opplevelse, der Norge dro seieren i land foran over 2000 entusiastiske tilskuere. Det var en stor inspirasjon i arbeidet vårt med å løfte opp og frem flere idretter. Nå håper vi de norske innebandy-jentene får kjenne på den samme entusiasmen og kan levere et sterkt VM. For TV 2 - med en klar ambisjon om å bygge norsk idretts hjemmebane - er dette et viktig supplement til de store, internasjonale sportsrettighetene våre. Vi gleder oss til VM, sier TV 2s sportsredaktør, Vegard Jansen Hagen. 

TV 2 sender alle kampene hvor Norge er involvert, i tillegg til alle semifinalene og finalene fra både VM for kvinner og menn. 

Kampene kommenteres av Steffen Hansen og Magnus Skulstad. Kampene sendes på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport 2, og på TV 2 Play. 

Nøkkelord

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom