TV 2

TV 2 og Strive Sport inngår partnerskap rundt La Liga og Serie A

Del

TV 2 og Strive Sport har inngått et partnerskap som innebærer at TV 2 sender tilsammen fire kamper per runde fra spansk La Liga og italiensk Serie A.

Søndag viser TV 2 Lionel Messi og Barcelona mot Real Betis. Foto: NTB/Scanpix
Søndag viser TV 2 Lionel Messi og Barcelona mot Real Betis. Foto: NTB/Scanpix

- Vi er veldig glade for dette partnerskapet med Norges største kommersielle kanal og ledende aktør på fotball. Sammen ser vi fram imot å løfte La Liga og Serie A ytterligere og gjøre verdens beste fotball tilgjengelig enda bredere for det norske fotballpublikumet, sier Kristian Hysén, CEO i IMG Nordic, som driver Strive Sport.

Opp til fire kamper samlet i hver runde vil bli vist på TV 2s kanaler og på TV 2 Sumo. Samtlige kamper, inklusive de som sendes i TV 2s kanaler, kommer fortsatt å sendes på Strive Sports sin strømmetjeneste og opp til ti kamper hver omgang på kanalen Strive Sport TV akkurat som tidligere. Strive Sport sender totalt 760 kamper fra de to ligaene.

- Vi har et uttalt mål om å være nummer 1 på fotball i Norge og dette styrker posisjonen vår ytterligere. Våre profiler brenner for La Liga og Serie A og ser frem til å kaste seg over denne nye utfordringen. Jeg er trygg på at vi skal styrke også denne fotballrettigheten og skape enda mer oppmerksomhet og engasjement også rundt spansk og italiensk fotball, kommenterer Vegard Jansen Hagen, sportsredaktør i TV 2.

La Liga begynte sist helg og Serie A begynner kommende lørdag. Disse kampene sender TV 2 førstkommende helg:

Fredag 20.00: Granada – Sevilla (TV 2 Sport Premium 2 og TV 2 Sumo)
Lørdag 19.00: Real Madrid – Valladolid (TV 2 Sport 2 og TV 2 Sumo)
Søndag 21.00: Barcelona – Real Betis (TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo)
Mandag 20.45: Inter – Lecce (TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo)

Kontakter

Jan-Petter DahlPR- og mediesjef

Kontaktperson for spørsmål om seertall fra media rundt programmene som sendes på TV 2-kanalene. Pressekontakt for Skavlan, Gullruten, Nyhets- og sportsprofiler, sportseventer og Allsang på Grensen.

928 60 363jan-petter.dahl@tv2.no

Bilder

Søndag viser TV 2 Lionel Messi og Barcelona mot Real Betis. Foto: NTB/Scanpix
Søndag viser TV 2 Lionel Messi og Barcelona mot Real Betis. Foto: NTB/Scanpix
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1 og 2, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom